Solskjær: - Sevilla er 99,9 prosent sikkert videre

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær er ikke veldig optimistisk etter 0-3-tapet for Sevilla.

STORTAP: Ole Gunnar Solskjær forklarer seg for pressen etter tap 3-0 i Sevilla.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

SEVILLA: Det gikk som man kanskje kunne frykte for Molde mot Sevilla. Kontringene som satt i gruppespillet, ble for upresise mot Sevilla, og man fikk ikke utnyttet rommene hjemmelaget ga vekk. Til slutt var Molde heldige som bare slapp unna med tremålstap, og det meste av håp om avansement er ute.

– Det kunne gått bedre, helt klart. Jeg er spesielt fornøyd med første omgang. Da skaper vi to-tre sjanser. Fredrik Gulbrandsen er i en situasjon hvor han kan skyte på første i stedet for å bruke en ekstra berøring. Så er det i tillegg veldig synd at de får et mål som ikke er mål. Men alle kan gjøre feil, sa Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

Les også

Molde sjanseløse mot Sevillas superspisser

Sikker på Sevilla-avansement

For Fernando Llorentes 1-0-scoring skulle nok vært avblåst for offside. Assistentdommeren valgte imidlertid ikke å vinke, og scoringen ble godkjent.

JUBEL: Så glad blir Fernando Llorente etter å ha scoret mot Molde.

Like etter pause satte Llorente inn 2-0, og innbytter Kevin Gameiro fastsatte sluttresultatet til 3-0.– Jeg er fornøyd med det defensive vi gjør i første omgang. Det er skuffende at vi slipper inn målet så tidlig i andre omgang. Da detter hodene på spillerne litt. De ble naturligvis svært sliten mot slutten av kampen, og da skaper Sevilla enda flere sjanser. De kunne nok scoret flere og vridd om kniven skikkelig om de ville. Det er individuelle feil som avgjør kampen. Vi er for sein opp i press, men vi får sette dette på kontoen for at vi ikke er i sesong.

Les også

Stygg smell for Manchester United

–Hva tror du om returoppgjøret?

– Det blir mye tøffere. Sevilla er 99,9 prosent sikkert videre. Men vi har ingenting å tape, og skal bruke denne kampen til oppkjøringen til en ny sesong, sa Solskjær.

Skulle ikke gjøre som Malmö og Neville

For det er først om en liten måned at den hjemlige serien starter for Molde. Solskjær tror Europa League-kampene kommer godt med inn mot den nye sesongen.

Ole Gunnar Solskjær dirigerer sitt mannskap på sidelinjen på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

– Vi er i mye bedre form nå enn på samme tid i fjor. Det vet jeg. Vi er også i bedre form nå enn da vi avslutta sesongen mot Ajax i fjor. Guttene har gjort en formidabel jobb, sa Solskjær.– Vi har skrudd om litt og trent litt hardere. Spillerne sier at årets oppkjøring har vært litt hardere, og den måtte vi ha fordi vi møter et så godt lag som Sevilla. Vi skulle ikke reise herfra med «Malmö-sifre» eller «Gary Neville-sifre», sa Solskjær og referte nok til svenskenes stygge 0-8-tap mot Real Madrid før jul og Valencias voldsomme smell (0-7) mot Barcelona for noen uker siden, fortsatte han.

– Har kampene noe å si for den kommende sesongen?

– Vi møter ikke så gode lag i Tippeligaen. Vi regner nok ikke med å forsvare oss så kraftig der, men det hjelper oss veldig i inngangen til den nye sesongen, sa Solskjær.

Publisert: