Storseier for Solskjærs United

17-åring scoret da Manchester United knuste Leeds.

Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United vant for annen gang på rad i Australia.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

MANCHESTER UNITED - LEEDS UNITED 4–0

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United lekte seg til sin andre strake seier da de slo Leeds United 4-0 i en treningskamp i australske Perth onsdag.

Mason Greenwood, Marcus Rashford, Phil Jones og Anthony Martial scoret hvert sitt mål i 4-0-seieren.

– Det viktigste var at vi fikk 45 minutter med skikkelig hardt arbeid på de fleste spillerne. Leeds gjorde det slik at det ble mye fram og tilbake og mye mann mot mann. Det ble mye løping. Vi fikk mye ut av kampen i dag, sier Ole Gunnar Solskjær til TV 2.

Det var Ole Gunnar Solskjærs andre seier av to mulige i sesongoppkjøringen så langt. Lørdag vant de 2-0 over Perth Glory.

– Vi vet at det er en viktig sesong for oss. Vi har hatt en sommer der vi har tenkt på hva som gikk galt på slutten av sesongen. Alle spillerne har kommet tilbake i god eller brukbar form, noen i veldig god form, sier nordmannen.

Nå går turen til Asia for Ole Gunnar Solskjær & co. Der venter kamper mot Inter og Tottenham.

17-åring scoret

Sju minutter var spilt da de røde tok ledelsen. Paul Pogba fant Aaron Wan-Bissaka med en nydelig pasning. Nysigneringen la inn foran mål, og unggutten Mason Greenwood (17) trillet inn 1-0.

Det ble en fartsfylt omgang i Perth. Begge lagene skapte sjanser, og både Paul Pogba og Leeds kunne fint ha scoret.

Så doblet Manchester United ledelsen. Marcus Rashford hadde hatt et skudd i stolpen tidligere i oppgjøret, men etter 27 minutter skulle det lykkes for spissen. Rashford mottok ballen ute til venstre, fintet bort en Leeds-forsvarer og trillet inn mål i sin andre strake treningskamp.

Fem minutter før hvilen hadde Leeds en gigantisk mulighet til å redusere, men klarte ikke å få nettsus. Dermed hadde Solskjærs menn en komfortabel ledelse til pause.

Det kunne også vært 3-0 halvveis. Daniel James ble spilt gjennom to minutter før pause, men nysigneringens avslutning gikk i stolpen.

Mason Greenwood scoret for Manchester United onsdag. Her fra en Premier League-kamp mot West Ham tidligere i år.

Manglet stjerner

Solskjær byttet hele laget i pausen, men de røde fortsatte der de slapp. Andreas Pereira forsøkte først skuddfoten fra distanse. Leeds-keeperen fikk akkurat vippet forsøket over. På den påfølgende corneren stanget Phil Jones inn 3-0 etter 52 minutter.

Halvveis i omgangen fikk Manchester United straffespark. Unggutten Tahith Chong ble lagt i bakken, og fra elleve meter var Anthony Martial sikker.

United spilte uten stjernene David de Gea og Romelu Lukaku onsdag. Solskjær fortalte til Uniteds hjemmesider før kampen at det i De Geas tilfelle skyldtes sykdom, mens Lukaku ikke var klar ennå. Det samme var status for Luke Shaw og Lee Grant.

Nå venter Inter i Singapore lørdag for Solskjærs United. Deretter skal laget møte Tottenham i Shanghai før turen går til Oslo for å spille mot Kristiansund 30. juli.

3. august møter de røde AC Milan før Premier League-sesongen åpnes åtte dager senere mot Chelsea på Old Trafford.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Maria fikk nesten ikke puste da hun trente. Hun fikk diagnosen mange har, men få kjenner til.

  2. Kom hjem til endevendt hus i Stavanger

  3. Frisk 33-åring. Bør jeg ta influensavaksinen?

  4. Én måned siden gjenåpningen – slik har det gått

  5. Denne boligen i Sandnes kan vinne en helt spesiell pris

  6. Viking vil vurdere å tilby Berisha ny kontrakt allerede nå