John Obi Mikel ferdig i Sørloths klubb tre dager etter Instagram-innlegget

John Obi Mikel har spilt sin siste kamp for Trabzonspor. Ifølge klubben er partene blitt enige om å avslutte kontrakten hans, som løp til sommeren 2021.

Publisert: Publisert:

John Obi Mikel er ferdig i Trabzonspor. Det skjer rett etter at han kritiserte den tyrkiske ligaen for å spille videre under koronaviruskrisen. Foto: Pontus Lundahl, TT / NTB scanpix

  • NTB

Den tidligere Chelsea-stjernen, som i begynnelsen av karrieren spilte for Lyn i norsk eliteserie, kom til den tyrkiske klubben i fjor sommer og har bidratt til at laget i øyeblikket leder tyrkisk eliteserie.

Sist helg kritiserte Mikel i en melding på Instagram den tyrkiske ligaen for å spille videre under koronavirusutbruddet.

Les også

Sørloth får ikke uttale seg om korona-situasjonen: – Ikke vært tema om han skal reise hjem

Les også

EM utsatt: Det var ingen vei utenom

Les også

Sørloth får ikke uttale seg om korona-situasjonen: – Ikke vært tema om han skal reise hjem

– Det er mer i livet enn fotball. Jeg føler meg ikke komfortabel og ønsker ikke å spille fotball i denne situasjonen. Alle burde være hjemme hos familien og sine kjære i denne avgjørende tiden. Sesongen burde avlyses når verden opplever så turbulente tider, skrev han.

Mikel var ubenyttet reserve i søndagens toppkamp mot Basaksehir, og tirsdag var hans tid som Alexander Sørloths lagkamerat over.

En annen tidligere Premier League-profil, Daniel Sturridge, forlot tidligere i måneden Trabzonspor da han ble utestengt for å ha gitt innsideinformasjon i forbindelse med veddemål på overganger.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. To nye smitte­tilfeller i Stavanger

  2. Leteak­sjon i Hunn­edalen etter mann (74)

  3. Viking-børsen: «Trekkes ned til en toer på grunn av det»

  4. Berisha-dobbel ikke nok – straffespark ødela for Viking

  5. FHI vil stille klare krav til hjemmesydde munnbind

  6. Savnet 63-åring funnet død

  1. Trabzonspor
  2. Daniel Sturridge
  3. Alexander Sørloth