Barcelona gjorde comeback med storseier

Den spanske fotballgiganten Barcelona slo Mallorca 4–0 i sin første kamp etter koronapausen lørdag. En banestormer havnet samtidig i fokus.

Martin Braithwaite (midten) gratuleres av lagkameratene etter sin scoring.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

I tråd med smittevernprotokollen som er etablert for den spanske toppserien ble kampen spilt for tomme tribuner, men det forhindret ikke en person i å ta seg inn på gressmatten underveis i oppgjøret.

Kampen ble stanset da banestormeren, iført Argentina-drakt med Lionel Messis navn på ryggen, kom løpende inn etter 52 minutters spill. Mannen tok seg frem til Barcelona-forsvarer Jordi Alba og ba om en selfie.

Kampen ble stanset mens banestormeren ble tatt hånd om.

For å begrense faren for smittespredning har tilskuere ikke adgang til kampene i La Liga. Ligaledelsen har etablert strenge regler rundt hvem som får oppholde seg på arenaene.

I lørdagens kamp var det for øvrig liten tvil om hvor seieren ville ende. Barcelona var det beste laget fra start til mål og tok ledelsen allerede etter to minutter ved Arturo Vidal.

Deretter doblet danske Martin Braithwaite, som fikk sjansen fra start i gjestenes angrep, ledelsen etter forarbeid av Lionel Messi.

Messi var også servitør da Jordi Alba satte inn 3-0, før argentineren selv satte inn 4–0 på overtid.

Med seieren har Barcelona fem poengs forsprang til Real Madrid på toppen av tabellen i La Liga. Serietoeren møter Eibar på hjemmebane søndag.

Publisert:
  1. FC Barcelona
  2. RCD Mallorca
  3. La Liga

Mest lest akkurat nå

  1. Flere unge kan ikke lenger bruke en vanlig datamaskin: – Holder ikke med et kurs

  2. Se hvem som blir Norges neste Bocuse d'Or-finalist

  3. Ryfast: Stenges to ganger i døgnet i 10 dager

  4. – Ja, jeg blir 60, og jeg elsker det!

  5. Disse har søkt på jobben som kultursjef i Stavanger

  6. Blir utklasset