Ødegaard vraket til opprykkskamp

Martin Ødegaard startet ikke Real Madrid Castillas viktige omspillskampen mot Lleida.

Martin Ødegaard startet ikke for Castilla søndag kveld (Arkivfoto)
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Martin Ødegaard fikk en drøy halvtime i omspillskampen mot Lleida. Real Madrid Castilla tapte 0-3 og rykker dermed ikke opp fra 2. divisjon.

Castilla lå under 0-1 fra det første oppgjøret mot Lleida og var nødt til å vinne på hjemmebane for å ta seg videre i omspillssluttspillet. Straffespark imot og utvisning etter en halvtimes spill gjorde imidlertid ikke oppgaven enklere for Ødegaards lagkamerater.

Carlos Abad fikk rødt kort og Marcos Martinez sendte Lleida i ledelsen på det påfølgende straffesparket. Åtte minutter ut i annen omgangen økte bortelaget ledelsen til 2-0. ## Frisk Ødegaard

Ødegaard måtte starte den viktige hjemmekampen på benken til fordel for Alvaro, før han ble introdusert etter 57 minutter. Det norske stortalentet var et frisk pust i et ellers tamt Real Madrid-lag.

Drammenseren spilte sentralt og hadde mye ballkontakt i den drøye halvtimen han var på banen.

Etter 60 minutter skapte han en god mulighet da han med litt hell sto for et brudd på motstanderens banehalvdel og satte fart. 17-åringen dro av en mann og slapp ballen videre til Cristian Cedres med et fint touch med venstrefoten. Fra skrå vinkel skjøt Cedres rett på keeper.

Da Lleida økte til 3-0 etter 69 minutter gikk lufta ut av både Ødegaard og Castilla.

Misbrukte opprykksmulighet

Dermed er 2015/16-sesongen for Ødegaard. Hva som skjer med nordmannen neste sesong gjenstår å se.

Castilla vant sin avdeling i 2. divisjon, men tapte opprykksduellen mot UCAM Murcia og gikk derfor inn i omspillsrundene med lagene som endte på 2.-, 3.— og 4.- plass i de respektive avdelingene. Der ble det altså 0-4-tap for Lleida over to kamper i første runde. (NTB)

Publisert: