Lampard tar ikke VM-billett for gitt

Frank Lampard (35) har over 100 landskamper for England, men han vet godt at han ikke er garantert en plass i VM-troppen neste år.

Frank Lampard er en av engelsk fotballs største legender, men han vet at det ikke er nok til å få en plass i VM-troppen neste år.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ni år gammel

Chelsea-veteranen har spilt i flere sluttspill med det engelske landslaget. I likhet med Liverpool-kaptein Steven Gerrard er han blant de mest rutinerte Roy Hodgson kan velge mellom.

Lampard føler seg likevel ikke trygg på at han får være med England til fotball-VM i Brasil. Godt omdømme garanterer deg ingenting, mener 35-åringen.

— Alle spillerne er i samme båt. Det vi har gjort til nå, gir deg litt tyngde. Men er du ikke i god nok form ved slutten av sesongen, så ... Går jeg rundt og tenker at mine 103 landskamper automatisk gir meg plass på flyet til Brasil, så kan jeg trolig bare bli på stranden. Da har du tatt ting for gitt. Jeg tror ingen av oss har råd til å gjøre det, sier Lampard.

— Jeg er veldig innstilt på å vise manageren at jeg fortsatt er en spiller å satse på. Han sier alder ikke spiller en rolle, og ser ikke annerledes på deg om du er 17 eller 36. Det er godt å høre. Resten er opp til meg selv, legger midtbanespilleren til.

Lampard er med i England-troppen til fredagens landskamp mot Chile på Wembley. (©NTB)

Publisert: