Kristoff nummer fire i Belgia

Alexander Kristoff var tirsdag tilbake i konkurranse igjen. UAE-syklisten var fjerde raskest på åpningsetappen i Tour de Wallonie i Belgia.

Alexander Kristoff trillet inn til fjerdeplassen på åpningsetappen i Tour de Wallonie tirsdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB

  • NTB
Publisert: Publisert:

Det var Kristoffs første ritt siden han brøt NM-fellesstarten i Kristiansand 20. juni. Han pådro seg en forslått ankel da ha kjørte på en flaske og veltet.

Tirsdagens seier gikk til den nederlandske stjernespurteren Dylan Groenewegen. Det var Jumbo-Visma-rytterens første triumf på nesten ett år. I august i fjor fikk han skylden for en massevelt som påførte Fabio Jakobsen livstruende skader.

Hugo Hofstetter (Israel Start-Up) fra Frankrike og hjemmehåpet Gianni Vermeersch (Alpecin-Fenix) ble nummer to og tre i det belgiske rittet.

Det norske Uno-X-laget deltar i Tour de Wallonie. Daniel Hoelgaard ble deres best plasserte som nummer 31, mens Wanty-syklist Odd Christian Eiking på 74.-plass ble tredje beste nordmann.

Rasmus Tiller, Erik Resell, Anders Skaarseth, Kristoffer Halvorsen og Syver Wærsted stilte også til start. Alle fem konkurrerer for Uno-X.

Tour de Wallonies første etappe på 185,7 kilometer gikk fra Genappe til Héron. Rittet, som går over fem etapper og avsluttes lørdag, er på et lavere nivå enn verdenstouren.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Derfor bør du tenke deg om to ganger før du hopper i sjøen like etter at det har regnet

  2. Viking holdt nullen mot Djerv

  3. Ser du hva sauen har i munnen? - Bonden ble veldig glad da vi ringte

  4. Henter gammel kjenning fra toppfotballen

  5. Jakob Ingebrigtsen har en viktig påminnelse

  6. Han var det største talentet verden hadde sett på mange år. Så startet problemene