Kristoff nummer fire i Belgia

Alexander Kristoff var tirsdag tilbake i konkurranse igjen. UAE-syklisten var fjerde raskest på åpningsetappen i Tour de Wallonie i Belgia.

Alexander Kristoff trillet inn til fjerdeplassen på åpningsetappen i Tour de Wallonie tirsdag.
  • NTB
Publisert: Publisert:

Det var Kristoffs første ritt siden han brøt NM-fellesstarten i Kristiansand 20. juni. Han pådro seg en forslått ankel da ha kjørte på en flaske og veltet.

Tirsdagens seier gikk til den nederlandske stjernespurteren Dylan Groenewegen. Det var Jumbo-Visma-rytterens første triumf på nesten ett år. I august i fjor fikk han skylden for en massevelt som påførte Fabio Jakobsen livstruende skader.

Hugo Hofstetter (Israel Start-Up) fra Frankrike og hjemmehåpet Gianni Vermeersch (Alpecin-Fenix) ble nummer to og tre i det belgiske rittet.

Det norske Uno-X-laget deltar i Tour de Wallonie. Daniel Hoelgaard ble deres best plasserte som nummer 31, mens Wanty-syklist Odd Christian Eiking på 74.-plass ble tredje beste nordmann.

Rasmus Tiller, Erik Resell, Anders Skaarseth, Kristoffer Halvorsen og Syver Wærsted stilte også til start. Alle fem konkurrerer for Uno-X.

Tour de Wallonies første etappe på 185,7 kilometer gikk fra Genappe til Héron. Rittet, som går over fem etapper og avsluttes lørdag, er på et lavere nivå enn verdenstouren.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. «Kom dere ut, kom dere ut, det brenner!»

  2. – Det kan ikke fortsette

  3. SUS: Sju koronapasienter på respirator

  4. 71-åringen startet hotell på slektsgården

  5. Kvinne nektet å bruke munnbind på fly. Poli­tiet måtte gripe inn. Det er ikke første gang

  6. Orker ikke å gå på skolen etter å ha blitt hengt ut som voldtektsmann: – Alle stirret på meg