Nå er John Carews fotballkarriere over

Carew til Aftenposten: — Tror jeg er ferdig nå, ja.

Publisert: Publisert:

John Carew og Senterpartiets Sandra Borch deltok på den tradisjonelle kjendiskampen i fotball "Handshake for peace" som gikk av stabelen under Norway Cup onsdag. Foto: Heiko Junge, NTB scanpix

  • Kjetil Flygind
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

EKEBERGSLETTA: Onsdag ble den årlige kjendiskampen spilte på Ekebergsletta i forbindelse med Norway Cup. Et av de store trekkplastrene i år var tidligere landslagsspiss og mangeårig utenlandsproff John Carew.

Han hadde to sjanser som han misset, men Lørenskog-gutten la opp til et mål i kampen. Men spill på høyt nivå er nå et tilbakelagt kapittel.

— Jeg tror jeg er helt ferdig med dette nå, altså. Jeg kan spille sånne kamper som dette, men det kriblet ikke selv om det var gøy, sier Carew til Aftenposten.

— Dette er andre gang jeg har fotballsko på beina i løpet av halvannet år. Forrige gang var i Marrakech i forbindelse med en veldedighetskamp, forklarer Carew til Aftenposten.

33-åringen skrev autografer, lot seg avbilde med fansen og snakket med et svært presseoppbud. Der innrømmet langt på vei den tidligere Vålerenga, Rosenborg, Valencia, Roma, Besiktas, Lyon, Aston Villa, Stoke og West Ham-spilleren at karrierepunktum er satt.

— Jeg har egentlig ikke bestemt meg, men det ser ikke ut som om jeg kommer til å satse på fotball, fortsatte Carew da spørsmålene omkring sin egen fotballfremtid kom på løpende bånd.

- Premier League starter snart, det kribler ikke litt i magen da?

— Nei, egentlig ikke. Det kribler i den forstand at jeg gleder meg til å følge med og se på. Men jeg får heller satse på andre ting. Jeg er ung og holder på med mange ting, sier Carew.

- Hvorfor ikke fotball?

— Nei, man må ha lyst til å drive med det, savne det og være motivert. Lysten er ikke der. Men det var kjempekoselig å være her og treffe gamle venner. Jeg koste meg.

- Hvordan er formen?

— Formen er fin den. Fotballformen er ikke det akkurat nå, men formen ellers er fin, svarte Carew.

Og han så pigg og fin ut, mannen med 91 A-landskamper for Norge og 24 mål.

Nå reiser han mye, og har blant annet en slags base i Miami. Filminnspilling og modelljobbing har vært blant de tingene han har bedrevet siden skoene ble satt på hyllen.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Fire nye smittetilfeller i Stavanger

  2. Samferdselsdepartementet går for den røde streken på kartet

  3. Pizzabakerens hemmelighet

  4. – En helt fantastisk løsning i disse krisetider

  5. – De kaller det tidenes funn i Norge

  6. Da viruset kom til Norge, tok Ingeborg (47) grep. Personer med fedme rammes hardere av korona, viser ny forskning.