- Ronaldo bønnfaller lagkompis om ikke å gå til Manchester United

Real Madrid-stjernen tok pause fra ferien for å ordne opp på hjemmebane.

Det er Florentino Pérez som bestemmer i Real Madrid. Cristiano Ronaldos ønske om å beholde Carlo Ancelotti falt for døve ører. Nå jobber Ronaldo for at Sergio Ramos skal få bli.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Cristiano Ronaldo (30) har scoret 118 mål for Manchester United, men siden 2009 har det vært Real Madrid som gjelder.

Nå kan Ronaldo få en avgjørende finger med i spillet i gamleklubbens ambisiøse overgangsplaner for sommeren.

Cristiano Ronado var Manchester Uniteds store stjerne før han gikk til Real Madrid i 2009. Her hysjer han under en seriekamp mot Reading i januar 2008.

Stopperstjernen Sergio Ramos (29) skal nemlig være lysten på å forlate Real Madrid denne sommeren, blant annet på grunn av at klubbpresident Florentino Pérez angivelig nekter å forbedre kontraktsbetingelsene hans.Manchester United skal være svært interesserte i å gjøre Ramos til forsvarssigneringen mange mener de behøver.

Torsdag meldte den spanske radiokanalen Cadena Cope at Ronaldo hadde ringt til Ramos for å bønnfalle ham om å bli værende i Real Madrid. Ronaldo ringte fra Miami, der han er på ferie.

Den spanske avisen AS skriver at Ronaldo fortalte Ramos at han ville støtte ham uansett, men at laget ikke ville blitt det samme uten ham.

Les også

Spansk ekspert: - Disse stjernene blir overbeskyttet av Real Madrid-presidenten

«Vær så snill»

Det er Ronaldo og Ramos, i tillegg til keeperveteranen Iker Casillas, som skal være de mest markante skikkelse i Real Madrid-laget.

Tidligere denne uken skrev spanske medier at Sergio Ramos hadde uttrykt et ønske om å forlate klubbet i et møte med klubbdirektør José Ángel Sánchez.

Klubbpresident Pérez skal også ha ringt Ramos, som er på ferie i USA. Samtalen skal ha vart i et par minutter, og Pérez oppfordret Ramos til å vente med å diskutere saken til han kommer tilbake fra ferien.

Sergio Ramos sammen med sin kjæreste Pilar Rubio kan være på vei til England.

Ramos skal ha svart «lytt til tilbud på meg, vær så snill».Ikke bare Ronaldo, men også flere av Ramos' lagkamerater, skal ha uttrykt skepsis over et mulig salg av spanjolen. Denne støtten skal ikke ha blitt godt mottatt av klubbpresident Pérez, ifølge AS.

Han skal ha hatt et kjølig forhold til Ramos over lang tid.

Les også

Avis: United krever stjerne-stopper i retur for de Gea

Kan bli tidenes dyreste

Flere medier har skrevet at prislappen på Ramos skal ligge på 90 millioner euro (rundt 790 millioner kroner). Dersom Manchester United eller en annen interessent betaler den summen, blir Ramos tidenes soleklart dyreste forvarsspiller.

En slik overgang vil nemlig smadre rekorden som ble satt da brasilianske David Luiz ble solgt fra Chelsea til Paris Saint-Germain for en sum rundt 50 millioner pund (om lag 615 millioner kroner etter dagens kurs).

Trolig er det usannsynlig at en klubb er villig til å møte Real Madrids angivelige verdsetting av Ramos.

Flere medier har skrevet at Real Madrid avslo et bud fra United på 50 millioner euro (rundt 435 millioner kroner), og ifølge AS vil den engelske storklubben høyne budet til 60 millioner euro.

Real Madrid vil trolig være knallharde i forhandlingene for spilleren som er regnet som én av verdens beste stoppere.

Den britiske avisen The Times skriver at Manchester United ønsker at Sergio Ramosgår ut offentlig med sitt ønske om å forlate klubben, i håp om at det vil kunne få fart på forhandlingene.

Selv har Ramos vært ordknapp mens ryktestormen har herjet.

— Jeg er alltid rolig, sa han når Marca spurte ham om ryktene mandag.

Publisert: