Hoseth venter på Aalesund-avklaring

Men AaFK-trener Fredriksen mener Hoseth har fått et svar.

Alt var fryd og gammen mellom  Magne Hoseth  og AaFK-trener Trond Fredriksen da Hoseth signerte for AaFK tidlig i høst. Men nå er ikke Hoseth like fornøyd med AaFK. Som ikke kan gi Hoseth beskjed om han er ønsket med videre eller ikke.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

— AaFK skulle komme tilbake til meg med et svar på om jeg var tiltenkt ny kontrakt, og det skulle skje raskt. Nå har det gått mange uker uten at AaFK har sagt hverken ja eller nei, og det liker jeg ikke, sier Magne Hoseth til smp.no.

Ifølge avisen Tidens Krav i Kristiansund er nå KBK (Kristiansund Ballklubb) hans ønskeklubb for neste år. Akkurat den uttalelsen skjønner han ikke.

Les også

Hoseth åpner for spill i Kristiansund

— Jeg har ikke sagt noe sånt til Tidens Krav, men jeg hvem som har lekket til den avisen. Det som er korrekt er at jeg har en viss kontakt med KBK, jeg kjenner godt trener Christian Michelsen. Men dette er kun på et løst plan foreløpig.

Må få ut «finger´n»

- Er det AaFK du ønsker å spille for?

— Både ja og nei. Jeg hadde ikke vært i tvil om at jeg ønsket å spille for AaFK i 2016 dersom klubben hadde tilbudt meg kontrakt. Men nå hører jeg absolutt ingenting, og det liker jeg dårlig. Dersom det skal være aktuelt med AaFK for meg, så må klubben rett og slett «få ut finger´n» og ta kontakt med meg. Dersom AaFK ikke ønsker mine tjenester neste år, så er det helt greit. Jeg ønsker bare et svar – ja eller nei, sier en krass Hoseth.

Veldig godt trent

Du måtte stå over en del kamper i høst på grunn av sjukdom eller skader. Er det derfor AaFK nøler med å gi deg kontrakt?

- Det må du spørre dem om. Men den måneden vi er inne i nå har vært helt suveren for meg treningsmessig. Jeg har hatt 22 økter i desember, har hatt mye mengde- og løpetrening og føler meg mer enn klar for en god vinteroppkjøring. Men om det blir i AaFK eller en annen klubb vet jeg altså ikke, sukker en oppgitt averøying.

— I desember i fjor slet jeg med en vond akilles som gjorde trening vanskelig. For to år siden var det kneet som ødela deler av oppkjøringen min. Nå går alt på skinner, lover han.

— Og dersom AaFK skal være aktuelt, må det skje noe nå. Bare de siste dagene har jeg fått flere henvendelser fra andre klubber. Men altså ikke fra AaFK, fastslår han.

- Har fått svar

Men AaFKs hovedtrener Trond Fredriksen mener at Hoseth har fått et svar fra klubben, og det i forrige uke.

— Vi har gitt ham beskjed om at det er en viss risiko for at han ikke får et tilbud fra oss. Det svaret ga vi både til ham og hans agent i forrige uke, og vi sa også at han var i sin fulle rett til å sondere det øvrige markedet. Vi prioriterer nå å styrke laget bakfra, vi kan ikke sleppe inn 57 baklengsmål neste år, som vi gjorde i år. Om Magne vil spille for oss, så må han ha litt is i magen. Og dersom han finner en ny klubb i mellomtiden, er det en risiko vi bare må ta, fastslår Fredriksen.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk