Ajer ut med skade for Celtic – landskamper i fare

Kristoffer Ajer skal ha pådratt seg en strekk.

Kristoffer Ajer måtte ut med skade da Celtic slo St. Johnstone i ligacupen onsdag, og landskampene i oktober kan være i fare.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Kristoffer Ajer måtte byttes ut etter en halvtime da Celtic reiste seg etter en tøff helg og slo St. Johnstone 1–0 borte i den skotske ligacupens semifinale.

Ajer fikk behandling på banen før han måtte hjelpes ut og erstattes av Jack Hendry.

Ifølge TV 2 skal det handle om en strekk på baksiden av låret, og i så fall mister Ajer ganske sikkert nasjonsligakampene mot Slovenia og Bulgaria i oktober.

Leigh Griffiths ble matchvinner syv minutter før full tid i Perth. Han satte inn returen etter at James Forrests hodestøt ble blokkert. Med seieren har manager Brendan Rodgers fortsatt perfekt statistikk i hjemlige cupturneringer.

Rodgers har fått mye kritikk etter at Celtic har gjort sin svakeste seriestart på 20 år. I helgen ble det 1-2-tap for Kilmarnock.

Før onsdagens kamp sa nordiren at han i sommer hadde sjansen til å få en lukrativ jobb hos en kinesisk klubb, men at han valgte å fortsette jobben med Chelsea.

Motstander i semifinalen i slutten av oktober blir Hearts, som vendte til 4-2-seier over Motherwell. Old Firm-duell mot Rangers kan det tidligst bli i finalen. Steven Gerrards lag vant 4–0 over Ayr, mens Aberdeen sikret semifinaleplass allerede tirsdag. (@NTB)

Publisert:
  1. Fotball
  2. Kristoffer Ajer

Mest lest akkurat nå

  1. Har ventet i fem måneder, får ikke åpne ferdig sushi-restaurant

  2. Politiet orket ikke å sjekke alle filene

  3. Viking-talent klar for ny klubb

  4. Stor aktør legger ned butikken på Norwegian Outlet på Ålgård

  5. Det er ikkje meininga ein skal bli rørt over at staten lar friske barn få bevega seg fritt

  6. Politiet har en klar formening om hva som var årsaken til ulykken