Ny rolle for Barrantes i cupen mot Stryn

Aalesund stiller et sterkt lag i dagens 1. rundekamp mot Stryn. Og Michael Barrantes er flyttet ut på høyrekanten!

Aalesund-dirigent Michael Barrantes flyttes ut på kanten.
Publisert: Publisert:
  • Det var han faktisk fornøyd med, han virker tent og klar, sier trener Harald Aabrekk.
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Smp. no snakket med Aabrekk en time før kampstart (kl. 18), og Aabrekk måtte stadig vekk hilse på gamle kjente fra sin tid som spiller og trener i Stryn.

Følg de lokale lagene her:

Stryn — AaFK

Brattvåg - Molde

Spjelkavik - Træff

  • Vi starter med Andreas Lie i mål. Backrekka fra høyre er Latifu, Mäntylä, Oddbjørn Lie og Gretarsson. De fire på midten blir fra høyre Barrantes, Mattila, Martinussen og Bjørdal, mens Leke og Mos er vårt topp-par, forteller Aabrekk.
  • Som likte at det begynte å striregne en god time før kampstart.

— Det bør være en fordel for oss. Vi skal være teknisk bedre enn dem, og ballen går raskere på en våt naturgrasbane, tror han.

- Hva venter du deg?

  • Selvsagt et heltent Strynelag, som kommer til å gå ut i hundre. Vi må være tålmodige, spille ballen rundt i laget og så tror jeg åpningene vil komme. Vi SKAL greie dette, vi SKAL videre i cupen, lover en kamplysten Aabrekk.
  • Naturgrasbana ser grønn og innbydende ut fra avstand, men når vi gikk utpå den var den ganske så humpete. Her kan det bli gjort feil av spillerne, når ballen tripper som en amerikansk fotball!

AaFKs innbyttere i dag: Grytebust, Dyrestam, Bjørk, Orry Larsen, Nymo Matland, Grytten, Hoff og Björk. Så Aabrekk har en del å spille innpå fra benken også.

Følg de lokale lagene her:

Stryn - AaFK

Brattvåg - Molde

Spjelkavik - Træff

Følg alle kampene i cupen direkte her

Publisert: