Golfstjernen Tiger Woods legger opp som proff på heltid

Tiger Woods utelukker at han noen gang kommer tilbake som profesjonell golfspiller på heltid. Skadene som han pådro seg i ulykken i februar, er for omfattende.

Tiger Woods mener han kan bli bra nok igjen til å kunne spille på et høyt nivå, men ikke på fulltid og kun utvalgte turneringer.
  • NTB-AFP
Publisert: Publisert:

Woods mener han kan bli bra nok igjen til å kunne spille på et høyt nivå, men ikke på fulltid og kun utvalgte turneringer.

– Jeg tror at det er realistisk å spille på touren igjen en dag – aldri på heltid, aldri igjen – men å kunne velge noen få turneringer i året, sier han i et intervju med Golf Digest.

– Jeg tror det er slik jeg kommer til å måtte spille fra nå av. Det er uheldig, men det er min realitet. Og jeg forstår det, og jeg aksepterer det, sier 45-åringen videre.

I februar kjørte golfstjernen av veien i Los Angeles i høy hastighet, bilen rullet rundt flere ganger, og han pådro seg omfattende skader i høyre bein. Han er for tiden fortsatt under rehabilitering. Før ulykken spilte Woods allerede færre turneringer på grunn av flere operasjoner i ryggen og kneet gjennom årene.

Golfstjernen har vunnet 82 titler i PGA-touren og er på en delt førsteplass på listen over spillere med flest seiere.

Publisert: