60 minutter på 60 sekunder: Oilers rundspilte Lørenskog

For niende gang denne sesongen havnet Oilers under i løpet av de første fem minuttene av kampen. Kampen mot Lørenskog snudd de til de grader.

Daniel Bøen Rokseth feirer med Phillipe Cornet og Joshua Soares. Mats Larsen Mostue er på vei til festen. Foto: Anders Minge

 • Lars Hjalmarsson
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Stavanger Oilers - Lørenskog 8–2

Det var gjestene som var skarpest rett fra drop i DNB Arena. Lørenskog kom umiddelbart til en god sjanse, og rett før det var gått tre minutter fikk de uttelling.

Oilers var for passive, og Lørenskog fikk stå i offensiv sone og sende puck til de fant en god skuddposisjon. Det endte med at Marc Hagel banket den opp i krysset bak Henrik Holm.

Det skulle bare ta halvannet minutt før Oilers laget en kopi av målet, da Mats Larsen Mostue banket inn sin egen variant fra blå.

Ni minutter inn i kampen gikk Phillipe Cornet i krigen foran Lørenskogs mål. Det endte med at han satte retur på sitt eget skudd, og dermed hadde Oilers snudd kampen

Cornet fikk blod på tann. Fem minutter senere la han på til 3–1.

Les også

Her er Oilers’ nysignering på plass: – Skal prøve å utgjøre en forskjell

Slipper gasspedalen

Andre periode fortsatte Oilers å føre kampen. De tok riktignok foten litt av gasspedalen, men ikke mer enn at de beholdt overtaket i spillet.

Spillet til gjestene avslørte at de ikke hadde gitt opp tanken om at de kunne endret utfallet av kampen, men solid spill fra Oilers sørget for at de ikke klarte å skape noen direkte farlige sjanser.

Elleve minutter inn i perioden la Curtis Gedig på til 4–1 etter å ha blitt satt opp av Magnus Hoff. Andre periode endte med tremålsledelse til Oilers.

Ketsjupflaska

I tredje periode var det aldri tvil. Oilers var ekstremt effektive. Etter 48 sekunder av perioden noterte Cornet seg for sitt tredje for dagen.

Når Cornet har invitert til fest er det flere som gjerne vil danse. Seks minutter inn i perioden satte Eirik Børresen pucken i mål etter et lengre Oilers-angrep.

Bare 14 sekunder senere meldte Henrik Medhus seg på i målprotokollen. 40 sekunder senere smalt det i motsatt ende når Hagel scoret sitt andre for dagen.

Det skulle gå hele fire minutter før Spencer Humhpries setter Oilers åttende for dagen. Kampen endte 8–2.

Publisert:
 1. DNB Arena
 2. Lørenskog
 3. Ishockey
 4. Stavanger Oilers

Mest lest akkurat nå

 1. Svindlet til seg boliger ved hjelp av «Donald Duck-pass»

 2. Jakob Ingebrigtsen skal løpe for finale

 3. Boligbrannen på Eiganes: Navnet på omkommet er frigitt

 4. Sandnes Ulf jobber for Berntsen-løsning

 5. Tenåring tatt med i luftambulanse etter badeulykke i Sirdal

 6. Stort bildegalleri: Viking tok seg videre i cupen