Zuccarello-assist da Rangers tapte mot byrivalen

Mats Zuccarello var tilbake på isen og bidro med assist da New York Rangers møtte byrivalen New York Islanders i NHL natt til fredag. Rangers tapte 1-2.

New York Rangers' Mats Zuccarello t.h. feirer sammen med lagkameratene Filip Chytil (72) og Brady Skjei (76) etter å ha satt in mål mot Washington Capitals mandag.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Zuccarello måtte stå over torsdagens kamp mot New Jersey Devils på grunn av smerter, og torsdag sa trener Alain Vigneault at det var smertene som ville avgjøre om han fikk istid mot Islanders.

Natt til fredag var han tilbake. I overtallsspill drøye fire minutter inn i kampen lurte Zuccarello pucken forbi motspilleren og sendte den til Brady Skjei på blålinjen. Hans skudd ble reddet, men foran mål sto Kevin Hayes og satte pucken i mål.

Les også

Mot tidenes verste Rangers-sesong for Zucca

New York Islanders' Mathew Barzal (13) finter seg forbi New York Rangers' Brady Skjei (76) i den andre perioden av byderbyet natt til fredag.

Rangers gikk dermed inn i andre periode med ledelse, men den overtok Islanders etter å ha sikret to mål på 7.27 minutter. Tredjeperioden forble målløs og Islanders vant 2-1.

Det resulterer i at Rangers, som for lengst er ute av sluttspilldiskusjonen, forblir sist i sin avdeling. Nattens kamp var et siste forsøk på å unngå bunnplassen.

Les også

Zuccarello til MR-undersøkelse - kan ha spilt sin siste kamp for sesongen

Etter å ha blokkert flere skudd i de siste kampene, fikk Zuccarello problemer med å gå, ifølge treneren, og han ble sendt til MR-undersøkelse. Den viste imidlertid ingen alvorlig skade. Dermed var han å se på isen i knappe 20 under nattens byderby.

Zuccarello har flest målpoeng (53) og assister (37) for Rangers denne sesongen.

Laget har kun en bortekamp igjen, mot Philadelphia Flyers lørdag.

(©NTB)

Publisert:
 1. Ishockey
 2. Mats Zuccarello
 3. New York Rangers
 4. New York Islanders
 5. NHL

Mest lest akkurat nå

 1. Slutt etter 110 år: – Jeg synes det er vanskelig å miste jobben

 2. Snøkaos på Sørlandet: Vurderer å evakuere biler som er tomme for strøm

 3. Metersregel, skjenkestopp og maksantall hjemme: Dette er de nye korona­tiltakene

 4. Hastverk og uenighet på kammerset. Slik gikk diskusjonen om de nye tiltakene.

 5. Katten Tiril forsvant på bossplassen

 6. Fyrer løs mot Viking-speakeren: – Det er nok nå. Pakk sammen