TUIL-treneren: – Fornøyd med det meste vi gjør de første 93 minuttene

TUIL spilte en tilnærmet prikkfri bortekamp, men så glapp det igjen.

FORNØYD: Gaute Helstrup var fornøyd med det meste TUIL viste mot Florø.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Florø-TUIL 1–1:

TUIL hadde seieren i lomma etter at «Mo» hadde gitt Dalingan ledelsen i 73. minutt. Men med siste spark på ballen fikk Florø-spiss Endre Kupen stå umarkert og banke inn 1–1 fra kloss hold.

– Jeg er veldig fornøyd med mesteparten vi gjør de første 93 minuttene av kampen. Jeg synes vi tare ut deres styrker på en god måte, kjemper hardt og spiller godt i lag. Det var en god forsvarskamp der vi nekter de mye. Offensivt var det også mye posisitvt. Vi er farlig i overgangsspillet og var nært flere mål. Så det var mye bra i dag, sier TUIL-trener Gaute Helstrup til iTromsø.

Les også

TUIL-børsen: «Han var en gigant i luftrommet»

– Må børste av oss skuffelsen

Men 1–1-scoringen til Endre Kupen kommer man dessverre ikke utenom.

– De får et trykk på oss, kommer opp med mange folk og beleirer boksen vår. Så kommer vi i undertall og det som skjer akkurat der er ikke godt nok. Vi kan ikke la han (Endre Kupen) få stå alene på fem meter, da går det ofte slik, sier Helstrup.

Som mener det om få dager vil føles litt bedre.

– Vi må børste av oss skuffelsen og ta med at vi spilte bra mot et godt lag i 93 minutter i dag. Det er nok litt todelt i dag. Akkurat nå er skuffelsen over å miste to poeng på overtid større, enn faktumet at vi gjorde en god prestasjon og tok et sterkt bortepoeng. Jeg tror oppfatningen vil snu litt etter et par dager, sier han.

For TUIL klarte det få andre lag har klart borte mot Florø.

– Dette laget har maltraktert en god del motstandere. De sto med fem strake seiere og 16 mål her. Selvfølgelig skulle vi gjerne hatt tre poeng slik kampen ble, men vi tar med oss en god prestasjon og ett poeng hjem til Tromsø.

Les også

TUIL mistet seieren på overtid

– Opp til oss selv

TUIL står nå med 26 poeng etter 22 kamper. Det er åtte kamper igjen av årets sesong.

– Nå har vi fire matcher til før det blir et lite opphold, så vi skal ha et rått fokus inn mot hver enkelt kamp der, så kan vi se på tabellen da og se hvordan det ser ut opp og nedover på tabellen. Med tanke på å berge plassen er i hvert fall alt opp til oss selv. Vi gjorde mye bra som vi skal ta med oss inn mot Ull/Kisa neste søndag, sier Helstrup, som også lot seg glede over nok et dødballmål.

– Vi er farlig på dødball hele veien, og har noen gode servere i Mathias Dahl Abelsen og Jo (Nymo Matland). I dag igjen scorer vi nok et dødball, slik vi gjorde sist, og det har vi lyst til å fortsette med, sier Helstrup.

Publisert: