Tidligere RBK-trener i karantene dagen før storkamp

Islands landslagssjef Erik Hamrén og resten av støtteapparatet er satt i koronakarantene dagen før kampen mot Belgia.

Erik Hamrén jubler etter at Island slo Romania i semifinalen i Nations Leauge-omspillet om EM-plass. Nå er han sendt i koronakarantene, og det er uvisst om han kan lede laget i Nations League mot Belgia onsdag.
  • NTB-DPA
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

Det meldte Islands fotballforbund tirsdag på sitt nettsted, etter at en ansatt i forbundslokalene i Reykjavik har testet positivt på koronaviruset. Ingen spillere berøres av tiltakene.

Island skal møte Belgia, som er verdens topprangerte landslag, i Nations League-kamp på Laugardalsvöllur onsdag kveld. Det er foreløpig ingen indikasjon på at kampen ikke vil bli spilt som oppsatt.

Les også

Spilte på nivå to: Slik reagerte han da RBK-sjefen ringte

Island er sist på tabellen i sin gruppe etter å ha tapt sine tre første kamper med sammenlagt 1-9. England topper tabellen med sju poeng, fulgt av Belgia med seks og Danmark fire.

Island vant forrige uke 2-1 over Romania i semifinalen i Nations League-omspillet om EM-plass og er klar for kvalifiseringsfinale mot Ungarn i november.

Hamrén ledet Rosenborg fra 2008–2010, før en lang periode som svensk landslagssjef ventet. I 2018 tok han over Islands landslag.

Publisert: