Oslo planlegger oppstart av breddefotballen i midten av juni

NFF Oslo har planene klare for oppstart av breddefotballen på ungdoms- og seniornivå fra 15. juni. Nå gjenstår det å se om myndighetene gir tommel opp.

Publisert: Publisert:

Det gjenstår å se når Årvoll og de øvrige lagene i breddefotballen I Oslo kan spille kamper igjen. Her er Simen Stamsø Møller i aksjon i cupkampen mot Vålerenga i 2018. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

  • NTB

Fra 1. juni kan barn og ungdom opptil 19 år trene med fysisk kontakt. Likevel er det fortsatt usikkert når det åpnes for seriespill i breddefotballen og treninger med fysisk kontakt for seniorspillere.

Nå har NFF Oslo valgt å publisere terminlistene for klassene fra 13 år og oppover for å gi alle lag muligheten til å sette seg inn i det som er ment å bli deres kampsesong i år.

Oppsettet viser at seriespill planlegges fra mandag 15. juni. Kretsen planlegger at 4. divisjon menn, som er kretsens høyeste nivå, starter 26. juni.

Les også

3. divisjon spilles som enkel serie – dette kan bli startdato for 2. divisjon

– Vi er forberedt på at det kan bli slik at det ikke blir anledning til å spille kamper før tidligst i august, og da må alle kamper som er berammet i perioden fra 15. juni og fram til vedtatt oppstartsdato, flyttes til etter oppstartsdatoen, understreker fotballkretsen i et rundskriv.

Enkelte ungdomsklasser, juniorfotballen og old boys/girls må derimot vente til august. Kampoppsettet for barnefotballen er foreløpig ikke klart.

Allerede i april ble det bestemt at breddefotballen i Oslo spiller enkel sesong. Fredag ble det kjent at det også blir enkel serie i 3. divisjon menn og 2. divisjon kvinner.

Er man eldre enn 19 år, gjelder fortsatt kravet om maksimalt 20 personer og avstand på én meter på treninger.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Folk fortsatte festen hjemme

  2. Ingenting er endret i det 100 år gamle huset. Her bor Carl Egil uten kjøleskap

  3. Han trener 30 timer i uken. Nå skal han kutte skjermtiden på mobilen.

  4. Her kan det bli kø i dag

  5. Leteaksjon på sjøen etter mann i natt - hadde svømt i land

  6. Gjestene vil aldri i si levetid gløyma bryllaupet til Kjersti og Stian Sletten frå Sandnes

  1. Oslo