Overtidshelten Gulbrandsen

Molde tok med seg alle tre poengene i lokaloppgjøret mot Aaluesud hjemme på Aker stadion. Fredrik Gulbrandsen kom inn fra benken og sendte Aker stadion til himmels på overtid.

Fredrik Gulbrandsen kom inn fra benken og scoret vinnermålet.
  • Daniel Nerli Gussiås
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Aker stadion: (Rbnett) Molde har hatt et godt tak på Aalesund de siste sesongene, og har ikke tapt siden da Øyvind Gjerde kom inn å avgjorde for sunnmøringene 2003. Statistikken vedvarer også etter oppgjøret lørdag kveld.

Fredrik Gulbrandsen kom inn fra benken og satte inn vinnermålet to minutter på overtid. Han har slitt mye med skader siden han kom til Molde sommeren 2013, og var også ute hele 2014 sesongen. Denne sesongen har spissen også slitt med småskader, men i dag var han tilbake. Mot Aafk fikk han sine første minutter siden 4-2 seieren over Lillestrøm 1. april. Etter kampslutt smilte matchvinneren fra øre til øre.

— Det er utrolig deilig å komme inn å avgjøre kampen. Det er også ekstra godt at det er nettopp Aalesund vi slår. Vi sliter litt foran mål i dag, men vi fortsetter å mørne dem til vi får scoringa vår. Jeg synes vi hadde mange store sjanser her i dag, og om vi hadde spilt opp mot det nivået vi vet vi kan være, kunne vi scoret mer enn et mål her i dag. For min egen del er det selvfølgelig deilig å komme tilbake etter skade å sette ballen i mål på overtid, sier Gulbrandsen.

Deilig å slå Aafk

— Jeg vet hvor mye det betyr for hele byen og regionen å slå Aalesund. Det handler om å være best i fylket. Tidligere i dag så jeg Lillestrøm slå Vålerenga 2-0, og det var deilig som tidligere Lillestrøm-gutt å se hvordan den kampen endte. Man kan si jeg hentet inspirasjon fra den kampen. Det er alltid godt å vite at man er best i fylket.

Kunne ikke holdt i 90. minutter

— Jeg visste selv at jeg ikke kunne holdt i 90. Minutter i dag. Målet mitt i dag var å komme inn å prege kampen, og å score, for å hjelpe laget til tre poeng. Kroppen min er utsatt for skader, så jeg må være nøye i jobbingen hver dag og ta vare på den. Jeg har slitt en del med skader siden jeg kom til Molde, og det er kjipt. Det får jeg dessverre ikke gjort noe med, men jeg skal jobbe hardt fremover for å holde meg skadefri.

Hard konkurranse

— Det er hardt å komme tilbake fra skade å kunne gå rett inn i elleveren igjen. Vi har en stor og sterk tropp, med mange gode spisser. Det gjelder for så vidt alle posisjoner, så jeg tror ingen her føler seg trygge på at plassen er deres. Samtidig har laget slitt med skader, og da må jeg gripe sjansen så som jeg er tilbake. Om vi skal henge med i toppen er det viktig at vi alle holder oss skadefrie.

Kampene kommer tett for Molde fremover. Allerede onsdag venter Stjørdal/Blink. Neste helg venter Haugesund borte i Tippeligaen, en plass Molde har slitt de siste sesongene.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk