Fotballstjerne fikk 100.000 kroner i bot etter hårklipp

Borussia Dortmund-spiller Jadon Sancho skal ha fått en bot på over 100.000 kroner etter en hårklipp i eget hjem. – En stor vits, var svaret fra Sancho.

Publisert: Publisert:

Borussia Dortmund-stjernen Jadon Sancho feiret i helgen mål med å vise frem påskriften «Justice for George Floyd». Foto: Lars Baron / Pool via AP / NTB scanpix

  • NTB

Hendelsen var i strid med Tysklands gjeldende retningslinjer for å forhindre spredning av koronaviruset. I alt seks Dortmund-spillere deltok i seansen.

Flere bilder ble i etterkant av seansen delt på sosiale medier. Der var det tydelig å se at Sancho ikke hadde på munnbind rundt andre personer, som var en del av den strenge sikkerhetsprotokollen for at tysk fotball skulle starte opp igjen.

– Spillerne fra Borussia Dortmund hadde åpenbart brutt generelle hygiene- og infeksjonsbeskyttelsesstandarder ved hjemmefrisyrer, skriver den tyske ligaen (DFL) på sine hjemmesider.

Les også

Haaland tilbake i trening, kan bli klar til Hertha-kampen

– Det er klart at profesjonelle fotballspillere også skal klippe håret. Men det skal foregå på en måte der de overholder de medisinske og hygeniemessige regler, heter det videre.

Lørdag skriver den anerkjente avisen Bild at Sancho har fått en bot på 10.000 euro, rundt 105.000 kroner, for regelbruddet.

Sancho var tydelig uenig med boten, ifølge en tweet fra spilleren selv fredag kveld:

– En stor vits, DFL, skrev Sancho. Senere ble tweeten slettet.

På banen går det bedre for 2000-modellen. Mot Paderborn sist søndag ble det tre mål. Totalt har det blitt 17 mål denne sesongen. Dortmund er sju poeng bak Bayern München med fem kamper igjen og møter «norske» Hertha Berlin lørdag kveld.

(©NTB)

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Menn på byen spør hvor mye Cechell (31) koster

  2. Nå har vi spist den i 50 år - og aldri har vi spist mer

  3. – Det gjør så vondt i hjertet at noen har gått så langt for å lage en falsk historie om meg

  4. 17 turister ble stoppet på Stavanger lufthavn

  5. Gå kort og se langt med disse ti lokale toppturene

  6. Ung mann bortvist fra sentrum - trosset smittevern og tok på forbipasserende

  1. Tysk fotball
  2. Borussia Dortmund