Suárez fortsatte den gode El Clasico-statistikken, men så gikk det galt på overtid

Luis Suárez så ut til å avgjøre El Clásico for tredje gang. Så dukket Sergio Ramos opp.

Suarez avgjorde El Clasico igjen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Det er noen fotballkamper som betyr mer enn andre. Kamper hvor intensiteten er litt høyere, forventningene større og publikum er mer høylytte.

El Clásico er så definitivt en slik kamp. Og Barcelonas Luis Suárez ser ut til å elske nettopp kampene mot Real Madrid.

Les også

Har du lest denne? Carlsen-planen minner om en genistrek fra fotball-VM

Utrolig statistikk

Barcelona mot Real Madrid er kanskje den største og mest stjernespekkede duellen i europeisk klubbfotball. Hva er vel mer naturlig i slike kamper, enn at stjernene viser seg frem?

Luis Suárez er både utskjelt og elsket. Det spørs om han ikke blir enda mer elsket i Barcelona nå.

For da det var spilt drøyt 50 minutter fikk Barcelona frispark på siden av sekstenmeteren. Neymar slo perfekt inn til Suarez som vant hodeduellen og stanget inn sitt niende mål for sesongen.

Suarez har dermed scoret eller vært tilrettelegger i fire av de fem El Clásico han har spilt. To ganger før har han scoret det avgjørende målet i Barcelonas fordel. Det så det også ut til at han skulle gjøre på lørdag.

– Jeg syns vi er det beste laget. Vi skapte mange sjanser, men når vi ikke klarer å sette inn mål nummer to, så kan vi fort ende i denne situasjonen, sier Suarez etter kampen, skriver Marca.

Situasjonen Suarez snakker om, er den som oppsto på overtid. Real Madrid fikk frispark på kanten og slo inn. I feltet dukket Sergio Ramos opp og sikret poengdeling mellom de to spanske fotballstorhetene.

Les også

Svindal herjet i comebacket: - Vanvittig imponerende

Satte de andre stjernene i skyggen

Det var Barcelona som startet kampen best. Stjernetrioen MSN (Messi, Suárez og Neymar kombinerte fint innledningsvis, men slet med å komme til de virkelig store mulighetene.

Utover i den første omgangen tok bortelaget mer og mer over. Ronaldo prøvde seg med et brassespark og flere avslutninger uten hell. Hovedstadslaget var generelt et lite hakk bedre før hvilen, men fikk ikke ballen i mål.

Etter pause var situasjonen en helt annen. Ronaldo og Real ble rett og slett satt i skyggen av MSN. Neymar fikk flere store muligheter, mens Ronaldo avsluttet fra mer eller mindre dårlige posisjoner.

Også Messi kom til en god mulighet rett før slutt, men det var Suárez som var størst av de største.

Publisert: