Diomande og Henriksens sjef månedens manager

Hull-manager Mike Phelan ble stemt fram som månedens manager i Premier League, mens Raheem Sterling fikk spillernes pris i august.

Hull-manager Mike Phelan er kåret til månedens manager i Premier League.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Phelan tok over ansvaret i Hull etter at Steve Bruce forlot klubben like før sesongstart og har ført det nyopprykkede laget til to seirer på de tre første seriekampene.

– Det er en ære, og det er noe du ikke forventer når du er fungerende manager. Det er et kompliment til klubben og spillerne for innsatsen som har gitt meg denne prisen, sier Phelan til Premier Leaguesnettsted.

– Det har vært en turbulent sommer. Vi hadde få spillere tilgjengelig, men de har løst oppgaven godt, og det har gitt oss en god start.

Ny vår for Sterling

Phelan konkurrerte ikke med hvem som helst. De tre øvrige nominerte var Antonio Conte (Chelsea), Pep Guardiola (Manchester City) og José Mourinho (Manchester United). Det er annen gang i historien en Hull-manager vinner prisen. Phil Brown vant i september 2008.

Manchester Citys Raheem Sterling ble månedens spiller i Premier League.

Sterling ble stemt fram som månedens spiller i august. Manchester City-spilleren har scoret to mål og levert én målgivende så langt. De andre nominerte var Eden Hazard (Chelsea), Antonio Valencia (Manchester United) og Curtis Davies (Hull).Cristhian Stuanis mål for Middlesbrough mot Sunderland ble månedens mål.

(©NTB)

Publisert: