Treneren klarte ikke å se på da NBA-stjernen fikk en stygg skade 58 sekunder inn i debuten

Mareritt for Cleveland Cavaliers-spiller Andrew Bogut i ny klubb.

Andrew Bogut ligger nede for telling etter 58 sekunders spill for sin nye klubb.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

NBA-stjernen Andrew Bogut brakk beinet etter 58 sekunders spill i debutkampen for Cleveland Cavaliers mandag.

En time etter at han fortalte hvor lykkelig han var over å slutte seg til et av ligaens beste lag, og etter å ha bli hilst velkommen med ovasjoner fra hjemmepublikum, traff leggbeinet hans Miami Heat-spiller Okaro Whites kne i en duell.

Treneren måtte se bort

– Jeg hørte at beinet brakk, sa Clevelands superstjerne LeBron James, og Bogut forsto også umiddelbart hvor galt det hadde gått.

– Jeg gikk bort til ham, og han sa at han visste beinet var brukket, fortsatte James.

LeBron James (til høyre), møtte sin gamle klubb Miami Heat natt til tirsdag. Han fikk se lagkameraten Andrew Bogut skade seg alvorlig.

Cavaliers' sportsdirektør David Griffin, som trodde han hadde fått på plass siste bit i puslespillet som skal hjelpe klubben å forsvare NBA-tittelen, klarte ikke å se på da Bogut ble hjulpet av banen.

Sesongen er trolig over

– Det skjedde så fort. Man vet aldri når motgang dukker opp, sa Boguts lagkamerat Kyrie Irving etter 98-106-tapet for Miami.

Laget har hele sesongen hatt behov for en stor spiller under kurven, og så ut til å ha funnet det i Bogut, som for to år siden hjalp Golden State Warriors til finaleseier mot Cavaliers.

Nå tyder mye på at sesongen hans er over, og at Cavaliers må ut på spillerjakt igjen.

Tross sine problemer er Cavaliers best i Eastern Conference med 42 seirer. Golden State Warriors er best i vest og hele NBA med 52, og har i likhet med San Antonio Spurs (49) allerede sikret sluttspillplass.

Ber om unnskyldning

Ellers ble en NBA-kamp mandag uvanlig nok avlyst på grunn av vått gulv. Arenaen til Minnesota Timberwolves ligger over en ishall der det var Disney-isshow i helgen, og stigende temperatur førte til voldsom kondensdannelse i hallen. Dermed ble gulvet glatt og farlig.

– Jeg vil be tilhengerne og motstanderen om unnskyldning, men spillernes sikkerhet kommer først, sa Timberwolves-trener Tom Thibodeau.

(©NTB)

Publisert: