Celina åpner for å bli leid ut fra Manchester City

19-åringen er spent på om Pep Guardiola ønsker ham i stallen neste sesong.

KAN BLI LEID UT: Bersant Celina i aksjon for Manchester City tidligere i år.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Bersant Celina har fått flere sjanser på Manchester Citys førstelag. Han er spent på om Pep Guardiola ønsker ham i stallen neste sesong.

Manuel Pellegrini har latt Celina få sjansen i fire kamper denne sesongen. 19-åringen, som har en fortid i Strømsgodset, får ny sjef neste sesong. Guardiola kommer fra Bayern for å erstatte Pellegrini.

Celina sier i et intervju med Daily Mail at han sikter mot regelmessig førstelagsspill.

– Det får skje neste sesong. Jeg skal trene med førstelaget i sesongoppkjøringen, slik at den nye manageren får en sjanse til å vurdere meg. Dersom han trenger eller ønsker meg med videre, blir det slik, sier Celina.

– Om ikke, er det best å gå på utlån og spille førstelagsfotball. Jeg kan dra hvor som helst, bare jeg kommer til en god liga, sier midtbanetalentet.

Les også

Liverpool-kapteinen ferdig for sesongen

Les også

Ranieri: - Jeg er glad for at vi unngikk nedrykk

Les også

Nå vil de betale ham 64 millioner i året

Nær ny kontrakt

– I januar bestemte jeg og trenerne at jeg skulle bli her. Det er det beste som har skjedd meg. Jeg har fått mine debut, spilt i fire førstelagskamper og forhåpentlig blir det flere. Jeg forventer selvsagt ikke å spille hver eneste kamp neste sesong, men dersom han (Guardiola) trenger meg, blir jeg værende, sier 19-åringen som har valgt Kosovo foran Norge.

Hans nåværende kontrakt med City går ut neste år, men ifølge Celina er en langtidskontrakt «forhåpentlig nær».

– Jeg kan bekrefte at forhandlingene om ny kontrakt på 4,5 år nærmer seg slutten, sier pappa Eduard Celina til Nettavisen.

Dette sier han om sin nye treners spillestil:

– Vi vet alle hvordan han spiller. Det handler om å gjenvinne ballen raskt og å beholde den. Ikke så ulikt det vi spiller nå, dere får se neste sesong, sier Celina.

(©NTB)

Publisert: