Drillo avbrøt TV2-intervju

Likte ikke de kritiske spørsmålene.

Egil Drillo Olsen ble irritert av kritiske spørsmål etter 0-2-tapet mot Sveits.
  • Jakob Priesner
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ni år gammel

Norges VM-håp er mest sannsynlig ute etter 0-2-tapet mot Sveits tirsdag. Det var dermed en skuffet Egil "Drillo" Olsen som lot seg intervjue etter kampen.

— Det var dødballkampen vi skulle vinne, men det klarte vi ikke. Vi prøvde så godt vi kunne, men det var ikke godt nok, sier han.

Men da TV2s reporter først henviste til at Norge ikke skapte noe offensivt i andre omgang og deretter spurte om hvorfor han ikke gjorde noen grep ble landslagssjefen irritert. Han svarte at de blant annet hadde flyttet opp Brede Hangeland mot slutten.

— Som du så, hadde vi en del skader som vi måtte gjøre noe med. Da kunne vi ikke skifte så fritt som vi hadde tenkt på forhånd, sa Drillo til TV-kanalen.

Reporteren fortsatte å spørre om hvilke grep som ble gjort, men det var da Drillo ble spurt hvorfor laget ikke skapte sjanser i andre omgang at han tente på pluggene.

— Vi prøvde å gjøre grep. Vi byttet folk og dyttet opp Brede, gjentok han.

- Hvorfor ikke ta flere sjanser tidligere, Drillo?

— Det holder, var alt Drillo ville svare på det før han gikk i garderoben.

Gir seg ikke

Landslagssjefen kom imidlertid til pressekonferanse senere og der fastslo han at det ikke var aktuelt å slutte som landslagstrener før de to siste VM-kvalifiseringskampene.

- En etterfølger står ikke klar. Og dem som er aktuelle for å ta over etter meg, er stort sett i jobb. Jeg fortsetter ut kvaliken, selv om vi skulle tape for Slovenia i neste kamp. Vi bytter ikke mellom de to kampene (Slovenia og Island i midten av oktober) og fortsetter til 1. januar.

Han fikk også der spørsmål rundt byttene som ble gjort i løpet av kampen.

— Jeg skjønner ikke kritikken av byttene, sier Drillo under pressekonferansen etter kampen.

Hitzfeld roste laget

Sveits-trener Ottmar Hitzfeld var selvsagt i langt bedre humør etter kampen. Han roste spillerne sine opp i skyene.

— Jeg vil gi en stor kompliment til laget mitt. Det var en flott laginnsats. Spillerne utstrålte ro og var sikre med ballen. Vi kontrollerte kampen og skapte sjanser både på dødball og på lengre angrep, sa han.

Publisert: