Løkbergs Brann-fakkel: – RBK tar ikke medalje

Dagen etter Branns seier mot Rosenborg meldes det hardt fra Kristoffer Løkberg og Christian Eggen Rismark når de gjester Rasmus&Saga.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

– Det var behagelig å være Brann-spiller, melder Kristoffer Løkberg.

Branns midtbanespiller hevder han ikke ble spesielt overrasket over det Rosenborg leverte i treningskampen i Marbella.

– De har gått bort fra 4–3–3. Og det må være lov, det. Hver trener har sin filosofi og sin spillestil. Da må de få tid til å dyrke det – men det er ikke 4–3–3. Det er mer en 4–4–1–1. I hvert fall defensivt, sier Løkberg om Rosenborg under Horneland. – og legger til:

– Dersom jeg hadde hatt Bendtner som spiss på laget mitt, hadde jeg blitt forbannet.

– De ønsker angivelig å se litt ut som Atlético Madrid defensivt, sier Eggen Rismark.

Christian Eggen Rismark og Kristoffer Løkberg trives i Brann. – Det hittil beste med Bergen, er å slippe å jobbe på kveldstid. Jeg tror jeg hadde glemt hvordan det var å slappe av, sier «Løken».

Hørte ingenting fra RBK

I debatten rundt antallet trøndere på Rosenborg, har mange uttrykt forundring over at RBK ikke fant plass til duoen Eggen Rismark/Løkberg. Legenden Bent Skammelsrud var rystet over at de havnet i Bergen og ikke på Lerkendal. Nå forteller de om en rungende stillhet fra Brakka da de forlot Ranheim.

To røde og en grå. Kristoffer Løkberg og Christian Eggen Rismark i lobbyen på Branns spillerhotell under innspillingen av Rasmus&Saga.

Var sjåfør ved sjefens besøk til sjefen

Christian Eggen Rismark bekrefter også ryktene om at Brann-trener Lars Arne Nilsen besøkte morfar Nils Arne Eggen hjemme på Fannremsmoen i fjor. Eggen Rismark sitter på førstehånds info. Han var nemlig sjåfør ...

Slik lytter du

Rasmus&Saga hører du ved å klikke på bildet øverst i saken, eller ved å klikke her.

Du kan også lytte og abonnere på Rasmus&Saga på Itunes eller Spotify.

Publisert: