Mot spisskrise for Real Madrid

Måltyven Karim Benzemas skade i lørdagens ligamøte med Levante skaper atskillig hodebry for Real Madrid-trener Zinédine Zidane.

Karim Benzema ble skadet under lørdagens møte mot Levante. Dermed kan Gareth Bale fort bli løsningen på topp for Real Madrid.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Benzema hinket av banen midtveis i første omgang, og etter kampen bekreftet den spanske storklubben at franskmannen har pådratt seg en strekkskade i låret. Det er svært dårlig nytt.

Storavisene AS og Marca melder begge at Benzema er satt ut av spill i fire til seks uker.

Cristiano Ronaldo var uaktuell til lørdagens kamp på grunn av karantene, og portugiseren er heller ikke spilleberettiget i neste helgs ligamøte med Real Sociedad. Ronaldo fikk fem kampers karantene etter å ha dyttet til dommeren i supercupkampen mot Barcelona i august.

Lørdag måtte Gareth Bale vikariere i en uvant spissrolle etter at Benzema forlot banen. Det er neppe noen ideell løsning for Real-trener Zidane, men kan bli den foretrukne varianten også mot Sociedad.

Real Madrid mislyktes i å hente en erstatter for Álvaro Morata etter at han forsvant til Chelsea i sommerens overgangsvindu. Det franske vidunderbarnet Kylian Mbappé var linket til klubben, men endte opp i Paris Saint-Germain.

– Dette er spillestallen jeg har til disposisjon, og vi kan ikke gjøre noe annet enn å lete etter løsninger her. Cristiano og Benzema var ikke der i dag, og det er det ingenting å gjøre med, sa trener Zidane etter lørdagens kamp.

(©NTB)

Publisert: