Lukaku bommet på straffe, men United vant igjen: - Hvor skal dette toget ende?

Full pott og 10–0 i målforskjell for Manchester United så langt.

Marcus Rashfor scoret for Manchester United.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

MANCHESTER UNITED - LEICESTER CITY 2–0

– Det er noe bunnsolid, noe godt balansert over Manchester United om dagen, sa TV 2-ekspert Petter Myhre noen minutter før slutt.

Uten å ta munnen for full.

– Imponerende av United. Det er veldig overbevisende. Hvor skal dette toget ende? spurte Brede Hangeland.

Les også

Newcastle knuste kriserammede West Ham

Straffebom

For Manchester United-lokomotivet fortsetter med full fart. Lørdag kveld var det Leicester som fikk unngjelde, men det satt langt inne for José Mourinhos gutter.

53 minutter var spilt da hjemmelaget fikk straffe, og hele Old Trafford så frem til å juble for nok en scoring fra Romelu Lukaku. Men Kasper Smeichel ville det annerledes, og vartet opp med en flott redning på straffen fra belgieren.

United måtte slite for å ryte ned et kompakt og solid Leicester-lag, men 20 minutter før slutt glapp det i de bakre rekker hos de blå.

Corneren fra Henrikh Mkhitaryan ble slått mot straffemerket, og der fikk innbytter Marcus Rashford stå helt alene og banke inn 1–0 til Manchester United.

Les også

Manchester City-stjernen avgjorde syv minutter på overtid – ble utvist for feiringen

Fellaini-scoring

Ti minutter senere lå 2–0 i buret bak Schmeicel. Nok en gang var det innbytter som tegnet seg på scoringslisten. Marouane Fellaini ble mer truffet av ballen enn noe annet, men like fullt satte han inn kveldens andre med kneet.

United var best gjennom hele kampen, og hadde i første omgang flere store sjanser til å ta ledelsen. Spesielt Juan Matas skudd gjorde at Leicesters danske keeper måtte ta frem sitt beste.

Til tross for straffebom ble det altså seier til Manchester United, som fortsetter å vise en form som må virke skremmende på de andre tittelutfordrerne.

– Vi skapte mange sjanser i første omgang, men uten å score. Det så ut til at det ikke skulle gå veien, men heldigvis kom målene til slutt, sa en fornøyd Rashford ifølge NTB.

– Dette er en kamp vi ville ha spilt uavgjort forrige sesong. Denne gangen vant vi, sa Paul Pogba.

Resultatet gjør at United fortsatt topper Premier League. José Mourinho og co. har sikret ni poeng av ni mulige etter sesongens tre første serierunder.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal19162145162950
2Manchester City20143353203345
3Newcastle United20109133112239
4Manchester United2012353225739
5Tottenham Hotspur2111374031936
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk