Barcelona blir bøtelagt etter den historiske opphentingen

Flere klubber bøtelegges av Uefa.

Da Sergi Roberto fikk tåen på 6–1-målet tok det av på Camp Nou. Foto: Reuters

 • Øystein Jorem
  Øystein Jorem
  Journalist Adresseavisen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

FC Barcelona sto for en historisk opphenting da de snudde 0–4 på bortebane i Paris til 6–5 etter begge kampene var spilt. Få minutter før ordinær tid var over trengte Barcelona tre mål for å gå videre, og da Sergi Roberto scoret det siste av de nødvendige målene eksploderte det på Camp Nou.

Les også

Da klokken viste 88 minutter, trengte Barcelona tre mål for å gå videre. Så skjedde det utenkelige

Hele Barcelona-benken kom inn på banen, og i tillegg snek minst en supporter seg inn i den elleville feiringene til superstjernene. Etter kampslutt kom enda flere supportere ut på banen.

Nå har Uefa bestemt at Barcelona får en bot på rundt 200 000 kroner for banestormingen. Det melder Sky Sports. Fem gule kort til Barcelona-spillerne i løpet av kampen telte også i negativ retning for katalanerne.

Les også

PSG-spiller etter flausen i Barcelona: Kjørte på rasende fans som ventet på flyplassen

Arsenal og Bayern München ble også straffet med bøter av UEFA for dårlig oppførsel blant lagenes supportere under mesterligakampen i London.

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) åpnet en disiplinsak dagen etter at Bayern tok seg videre til kvartfinalen med 10-2-seier sammenlagt.

Brannvesenet og banemannskaper måtte fjerne store mengder toalettpapir fra banen i kampen mellom Arsenal og Bayern München. Foto: Frank Augstein / TT / NTB scanpix

Arsenal er ilagt en bot på 5000 euro (45.000 kroner) for at tilskuere kunne innta banen under kampen. Bayern er på sin side straffet for at enkelte av klubbens tilhengere kastet toalettpapir ut på banen.

Tyskerne ble bøtelagt med 3000 euro (27.000 kroner)

St. Etienne-fansen påførte klubben en bot på en halv million kroner etter bortekampen mot Manchester United. Foto: Dave Thompson / TT / NTB scanpix

St. Etienne fikk den største boten av alle. De må betale nesten en million etter av supporterne blusset og kastet objekter mot banen i bortekampen mot Manchester United i februar.

Publisert:
 1. FC Barcelona
 2. UEFA
 3. Champions League

Mest lest akkurat nå

 1. Elevar frå Finnøy byter til kristen privatskule på grunn av mistrivsel

 2. Laget fikk tung beskjed. Like etter smalt det igjen: – En sjokkopplevelse

 3. Studie: Også Pfizer-vaksinen kan gi økt risiko for blodpropp

 4. Situasjonen er ute av kontroll, sier Dyrebeskyttelsen

 5. Grupper på 500 skal lage folkefest i Melsheia

 6. Dette skjer i OL fredag 30. juli: Norges største stjerne skal i aksjon