Ighalo: - Jeg blir i Watford

Odion Ighalo er brennhet etter 14 seriemål så langt denne sesongen. Den tidligere Lyn-spilleren er koblet bort fra Watford, men nigerianeren sier han ikke kommer til å forlate overraskelseslaget.

Odion Ighalo har hatt en eventyrlig debutsesong i Premier League.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Ighalo har hatt en eventyrlig sesong, og 26-åringen har scoret på bestilling for Watford i sitt første forsøk i Premier League.

Suksessen har ført til at spissen er koblet til spanske Atlético Madrid, men Ighalo sier han ikke har noen intensjon om å forlate Watford.

— Jeg vil avslutte sesongen godt med Watford og bevise at vi er en god gruppe med spillere. Når alt handler om å gjøre det godt, går ikke overgangssnakk inn på meg, sier han, ifølge BBC.

Flest mål i ligasystemet

I 2015 scoret Ighalo 30 seriemål, 14 i Premier League og 16 i mesterskapsserien. Ingen i ligasystemet scoret flere i kalenderåret, og bare Romelu Lukaku og Jamie Vardy (begge 15) har flere mål i Premier League denne sesongen.

— Jeg bryr meg ikke om tallene, for jeg har alltid hatt føttene plantet på bakken og glemmer aldri hvor jeg kommer fra. Jeg tenker bare på å bli bedre og å gjøre ting riktig på banen, samtidig som jeg er meg selv, sier han.

Watford var tippet som en av dumpekandidatene denne sesongen, men ligger i stedet på 9.-plass etter halvspilt sesong. Mye av det er takket være Ighalos mål, men han mener hele laget har æren.

— Grunnen til at det går så bra er at Watford har et fantastisk lag. Det er ikke takket være én enkelt spiller.

Møter City lørdag

Lørdag kommer Manchester City på besøk, og Ighalo og lagkameratene er ivrige etter å få revansj etter det sure tapet for Tottenham sist.

Da trodde Watford de hadde scoret vinnermålet helt mot slutten, men reprisen viste at ballen ikke var over streken. I stedet gikk Tottenham rett i angrep og avgjorde med 2-1-målet på overtid.

— Vi vil rette opp det mot Manchester City, sier han.

Ighalo spilte for Lyn i den norske eliteserien fra 2007 til 2008. Etter det har han hatt opphold i Italia og Spania, før han fikk det store gjennombruddet med Watford sist sesong. (©NTB)

Les også

  1. Han er Norges ukjente Premier League-innslag

  2. Spurs-sjefen etter dramatisk seier: - Vi kan kjempe om gullet

Publisert:
  1. Engelsk fotball
  2. Watford FC

Mest lest akkurat nå

  1. Regjeringen vil skjære gjennom ved koronakrangel på Nord-Jæren

  2. Suksess for Vinterland på Ruten - måtte bestille 20.000 flere billetter

  3. «Ingen» dukket opp da kommunen tilbød drop-in for de mellom 12 og 15 år - får ny sjanse onsdag

  4. De ville gi oppreisning til Inger-Tone, men ble stemt ned

  5. Oppgjørets time nærmer seg for Trumps folk

  6. Resultatene i stor fedmestudie overrasker forskerne. Kjell Vidar Moland ble 65 kilo lettere.