Ighalo: - Jeg blir i Watford

Odion Ighalo er brennhet etter 14 seriemål så langt denne sesongen. Den tidligere Lyn-spilleren er koblet bort fra Watford, men nigerianeren sier han ikke kommer til å forlate overraskelseslaget.

Odion Ighalo har hatt en eventyrlig debutsesong i Premier League.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Ighalo har hatt en eventyrlig sesong, og 26-åringen har scoret på bestilling for Watford i sitt første forsøk i Premier League.

Suksessen har ført til at spissen er koblet til spanske Atlético Madrid, men Ighalo sier han ikke har noen intensjon om å forlate Watford.

— Jeg vil avslutte sesongen godt med Watford og bevise at vi er en god gruppe med spillere. Når alt handler om å gjøre det godt, går ikke overgangssnakk inn på meg, sier han, ifølge BBC.

Flest mål i ligasystemet

I 2015 scoret Ighalo 30 seriemål, 14 i Premier League og 16 i mesterskapsserien. Ingen i ligasystemet scoret flere i kalenderåret, og bare Romelu Lukaku og Jamie Vardy (begge 15) har flere mål i Premier League denne sesongen.

— Jeg bryr meg ikke om tallene, for jeg har alltid hatt føttene plantet på bakken og glemmer aldri hvor jeg kommer fra. Jeg tenker bare på å bli bedre og å gjøre ting riktig på banen, samtidig som jeg er meg selv, sier han.

Watford var tippet som en av dumpekandidatene denne sesongen, men ligger i stedet på 9.-plass etter halvspilt sesong. Mye av det er takket være Ighalos mål, men han mener hele laget har æren.

— Grunnen til at det går så bra er at Watford har et fantastisk lag. Det er ikke takket være én enkelt spiller.

Møter City lørdag

Lørdag kommer Manchester City på besøk, og Ighalo og lagkameratene er ivrige etter å få revansj etter det sure tapet for Tottenham sist.

Da trodde Watford de hadde scoret vinnermålet helt mot slutten, men reprisen viste at ballen ikke var over streken. I stedet gikk Tottenham rett i angrep og avgjorde med 2-1-målet på overtid.

— Vi vil rette opp det mot Manchester City, sier han.

Ighalo spilte for Lyn i den norske eliteserien fra 2007 til 2008. Etter det har han hatt opphold i Italia og Spania, før han fikk det store gjennombruddet med Watford sist sesong. (©NTB)

Publisert: