Treneren roser Ødegaard: – Han holder ut med smertene

Real Sociedad-trener Imanol Alguacil sier Martin Ødegaard for lengst kunne avsluttet sesongen, men er imponert over at nordmannen setter laget foran seg selv.

Imanol Alguacil er imponert over at Martin Ødegaard fortsetter å bidra til tross for problemene.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

Ødegaard sliter med jumpers knee og spiller i øyeblikket med smerter. Det har medført at Real Sociedad har måttet ta ned både kamp- og treningsbelastningen til drammenseren.

Foran torsdagens hjemmemøte med Sevilla roser trener Alguacil den norske midtbaneeleganten for å bite tennene sammen og fullføre sesongen.

– Martin gjør en stor innsats for å bidra og holder ut smertene. Han kunne ha reist for to uker siden, fått behandling og vært klar til neste sesong, men han har bestemt seg for å være med til slutten, sier Alguacil ifølge avisen Mundo Deportivo.

Tidlig i juli var Ødegaard i Barcelona for å sjekke det vonde kneet. Siden har han vært på banen i flere kamper for Sociedad.

Les også

Mens du sov, har Magnus Carlsen de siste månedene spilt hundrevis av partier mot denne ukjente amerikaneren

Etter en lysende start på sesongen, har det gått tråere for Martin Ødegaard.

Mandag slo han den målgivende pasningen da William José sendte San Sebastian-klubben i ledelsen 1-0 mot Villarreal. Det var 21-åringens første målpoeng på lang tid.

Oppgjøret endte med seier 2-1 til Ødegaard og lagkameratene. Nordmannen spilte en drøy time.

Real Sociedad ligger på 7.-plass og kjemper om europaligaspill når to serierunder gjenstår i La Liga. Kun målforskjellen skiller opp til Getafe på den viktige 6.-plassen.

Etter torsdagens møte med Getafe venter en svært vrien bortekamp mot Atlético Madrid i siste serierunde.

(©NTB)

Publisert: