Vi reiste til Alfheim og ble fullstendig ydmyket, avkledd og latterliggjort

SUPPORTERBLOGG: Bodø/Glimt ble banket gule og blå av sin nordnorske rival Tromsø.

SLAGET OM NORD: Tromsø vant slaget om Nord-Norge og sendte Glimt hjem til Bodø med 3-1-tap. Foto: NTB Scanpix

 • Jørund Johansen
Publisert: Publisert:

Jørund Johansen, Bodø/Glimt-supporter Foto: Aleksander Andersen

iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Kampen betydde vel egentlig ikke så mye for oss, kun heder og ære. Det klarte vi ikke å oppnå. Vi reiste til Alfheim og ble fullstendig ydmyket, avkledd og latterliggjort. Kjedelige greier spør du meg.Tromsø gjorde en fabelaktig kamp, ingen tvil om det. De gjorde jobben sin, i en meget vanskelig situasjon. Jeg er litt glad for at de vant, for ellers hadde det blitt et helvetes syt om alle disse utenomsportslige tingene, som at de har en Glimt-supporter i styret.

Hadde vært deilig å sende TIL ned

Jeg skal ikke blande meg inn i den diskusjonen for mye, for jeg synes det hele bare er latterlig. Det er først og fremst en jobb, og en jobb i Tromsø sitt styre er ikke akkurat den mest eksklusive jobben en kan ha.

Det hadde vært meget deilig å sende Tromsø på hue å ræva ut av det gode selskap, men slik ble det ikke. Nå får vi i alle fall slaget om nord til neste år også. Det er en trøst.

Jeg liker de kampene, den rivaliseringen der. Det er deilig. Og jeg tror Tromsø ville berget plassen uansett. Lagene under er hakket dårligere, og de klarte ikke å gjøre jobben selv.

Sørloth, selvfølgelig

Det positive fra kampen var at Sir Loth fortsetter å score. Han vokser stadig, og viser seg å være et enormt spisstalent. I følge ryktene er han nå på vei til Nederland, og det tror jeg ikke er så veldig dumt.

Noe alle vet er vel at i Nederland er de fantastisk gode på å utvikle unge gutter, og jeg spår en stor fremtid for den unge trønderen. Vi har hatt et fantastisk år med Alexander, og vi kan ikke gjøre annet enn å takke for det.

Nå er det bare å lete etter en god erstatter. Hvem skulle tro at en 19-åring ville bli så avgjørende for Glimt denne sesongen? Jeg spådde det, men jeg hadde få i ryggen.

Skal redde æren

Nå skal vi bare redde æren i den siste kampen. Det hadde vært deilig å slå Stabæk, selv om jeg tror det blir veldig vanskelig.

De jakter sølvmedaljen, og jeg tror de har veldig lyst på den. Men tenk så deilig det hadde vært, å slå et av de beste lagene i Tippeligaen i siste runde.

Det hadde vært en nydelig avslutning på en veldig godkjent sesong. Og etter den kampen er det bare å vente til neste år, og Tippeligaen 2016. Ventetiden er lang, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

Les også

 1. TIL skal i Ondrasek-dialog

 2. Se scoringene som sikret Tromsø fornyet eliteseriekontrakt

Publisert:
 1. Supporter
 2. Bodø/Glimt

Mest lest akkurat nå

 1. Over 100 barn i karantene i Randaberg

 2. – Så skambelagt at de ikke engang snakker med sine nærmeste

 3. Toppsjefen i Laerdal Global Health: – Jeg er en bedre mor når jeg jobber. En bedre kone også

 4. Dro på intervju uken etter fødsel. Så ble hun sjef

 5. Over 700.000 nordmenn har fastlege i en annen kommune. Det kan føre til at de ikke blir tilbudt vaksine

 6. Siste tango i Buenos Aires