Spansk avis: Ronaldo tar ekstreme grep for å spille i Norge

Superstjernen får hjelp av spesialister på Ibiza i håp om å rekke supercupfinalen på Lerkendal.

Cristiano Ronaldo jublet for EM-gull for snart to uker siden. Nå jobber stjernen på spreng for å kunne sikre en ny tittel.
 • Sindre Trygsland
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

9. august spiller Real Madrid og Sevilla supercupfinale på Lerkendal i Trondheim. Oppgjøret er et møte mellom forrige sesongs vinner av Champions League og Europa League. Foreløpig er det tvilsomt om verdens kanskje største fotballstjerne, Cristiano Ronaldo, vil bli å se i Norge.

Portugiseren sliter med skaden han pådro seg i EM-finalen mot Frankrike 10. juli, en kamp Portugal til slutt vant 1-0. Tidligere er det slått fast at 31-åringen ikke vil rekke Sevilla-møtet, men nå hevder AS at Ronaldo likevel kjemper for å rekke den nye sesongens første finale, en kamp som betyr mye for Ronaldo, ifølge AS.

Les også

Mourinho har valgt sin kaptein

Les også

Fagermo: - Flaut at Rosenborg må søke om spesialbehandling

Reiste til Ibiza

Avisen skriver at, i motsetning til mange andre fotballstjerner, har Ronaldo tatt med seg en personlig trener på ferie. Han har også tatt i bruk oksygenbehandling på en klinikk på Ibiza for raskere opptrening.

Behandlingen innebærer å puste inn 100 prosent oksygen i et forseglet kammer.

— Rent personlig ønsker nok Ronaldo å spille kampen, for han vil spille alt som kan spilles der man kan bli helt og vinne titler, men jeg tror Real Madrid tar en enorm sjanse om de tar han med der, sier fotballekspert Petter Veland.

Han omtaler oksygenbehandlingen som normal prosedyre for dem som har "kontakter og økonomi til å gjøre det". Han mener de fleste rapporter fra Spania er motstridende til AS sine opplysninger om at Ronaldo fortsatt har håp om å rekke supercupfinalen.

— Real Madrid ønsker ikke å ta noen sjanser med kneet hans. Dersom Ronaldo spiller før det er helt friskt, og han får en smell, risikerer han å være ute i et halvt år. Så betydningsfull er ikke den supercupfinalen. Hadde det vært en Champions League-finalen hadde det vært annerledes, sier Veland.

Tålmodig Zidane

Etter kneskaden ble det hevdet at Ronaldo vil være ute i seks uker, og avisen skriver at det fortsatt er tvilsomt om Ronaldo rekker oppgjøret på Lerkendal.

Han skal være i stand til å løpe, men risikoen er også til stede for at en smell forverrer problemet.

— Hei, alle sammen. Jeg har lyst til å sende ut en takk til fansen. Jeg ville bare si at alt går bra, og at jeg skal komme mye sterkere tilbake, var Ronaldos beskjed til fansen for tre dager siden, ifølge Sky Sports.

Ifølge AS vil uansett manager Zinedine Zidane være den som avgjør om Ronaldo spiller på Lerkendal, uavhengig av hvor bra opptreningen går for 31-åringen.

Zidane har ifølge avisen vært meget tålmodig tidligere når det kommer til bruk av spillere på vei tilbake fra skade.

Les også

 1. Zlatan har slått to United-rekorder uten å spille

 2. Ødegaard fikk gladnyhet - så startet spekulasjonene i utenlandske medier

 3. Ferierende Ronaldo: - Jeg kommer sterkere tilbake

Publisert:
 1. Spansk fotball
 2. Cristiano Ronaldo

Mest lest akkurat nå

 1. – Julebordsesongen er nå avlyst

 2. Slik ble Rogalands 20 rikeste gode for 15 milliarder

 3. Oslo sendte «tidenes styggeste juletre» til London. Nå tilbyr Egersund østlendingene juletrehjelp

 4. Togene går igjen på Sørlandsbanen – politiet ber fortsatt bilister holde seg unna E18 i Agder

 5. Bensinstasjonssjefen på Ålgård tjente over 15 millioner i fjor

 6. Falske eposter utgir seg for å være fra Helsenorge