Politiet hånet Rooney - måtte slette meldingen

Latterliggjøringen av Wayne Rooney har fått stor oppmerksomhet i England.

The Greater Manchester Police måtte gjerne denne Twitter-meldingen om Wayne Rooney.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Wayne Rooney ble tidligere i år spilleren med flest landskamper for England, men han har måttet tåle mye kritikk for prestasjonene i Manchester United-trøyen den siste tiden.

I helgen, etter 0-0 og en svak United-forestilling mot Crystal Palace, hang Manchester-politiet seg på.

På Greater Manchester Polices Twitter-konto ble Rooney omtalt som «en savnet person». — Wayne Rooney ble sist sett i Trafford-området i en rød drakt. Hvis noen har sett ham, ber vi om at dere informerer kolleger, sto det.

Les også

United-legendens kritikk mot van Gaal: - Ikke et lag jeg hadde likt å spille for

Manchester-politiet fikk flere reaksjoner fra folk som mente det var et dårlig forsøk på humor og at det er galt å tulle med et så alvorlig tema som savnede personer.

En Twitter-bruker som reagerte fikk svar fra Manchester-politiets Twitter-konto om at de var uenige i kritikken, men den opprinnelige meldingen er likevel blitt slettet i ettertid.

Saken er omtalt av en rekke store aviser i England, deriblant Daily Mail og The Telegraph.

Liverpool-politiet måtte beklage

Søndag måtte det lokale Merseyside-politiet beklage en Twitter-melding som ble lagt ut etter Evertons 6-2-seier mot Sunderland.

«Vil få bekreftet at det ikke var en voldtekt. Sunderland ble definitivt tatt med buksene nede.»

Meldingen ble ikke tatt like godt imot blant alle følgere. Derfor måtte politiet noen timer senere beklage det hele.

«Vi vil beklage hvis noen tok seg nær av de upassende meldingene fra denne kontoen i ettermiddag. De reflekterer ikke jobben som blir gjort av Merseyside Police for å etterforske alvorlige seksualforbrytelser og beskytte vitner.»

Videre skrives det at det er blitt startet en etterforskning av bruken av politiets offisielle konto, ifølge NTB.

Van Gaal lei av Rooney-spørsmål

Med Rooney på topp har United de siste kampene sett svært blodfattige ut i angrep. Både mot Manchester City og Crystal Palace ble det 0-0. Rooney brente også et straffespark under straffekonken mot Middlesbrough i ligacupen forrige uke.

LEI AV ROONEY-SPØRSMÅL: Louis van Gaal.

Flere og flere har tatt til orde for at United-manager Louis van Gaal bør benke Rooney og gi stjerneskuddet Anthony Martial sjansen som spiss. Mange mener Rooney virker utmattet og trenger en pause for å lade batteriene.Etter 0-0 mot Manchester City sa van Gaal at han var lei av å få spørsmål om Rooneys form. Rooney står med to mål i Premier League denne sesongen.

Etter kampen mot City gikk tidligere United-spiller Paul Scholes i sin rolle som TV-ekspert hardt ut mot van Gaal. Samtidig forsvarte han Rooney

— Jeg var på kampen mot City søndag, og Rooneys bevegelser er fantastiske. Men når du spiller i et lag der ingen er forberedt på å slå pasninger til deg, blir du så irritert at du får lyst å dra ut håret ditt etter 20 minutter. Jeg spilte med mange spisser som jeg ikke tror kunne spilt i dette laget, sa Scholes, og nevnte navn som Andy Cole og Ruud van Nistelrooy.

Publisert: