Ronaldo spiller ikke mot Vålerenga på Ullevaal

Skader setter en stopper for Cristiano Ronaldo og flere Real Madrid-stjerner.

BLIR I MADRID: Cristiano Ronaldo.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Cristiano Ronaldo er ikke med på flyet når Real Madrid-troppen setter kursen for Oslo lørdag. Det betyr at et fullsatt Ullevaal ikke vil få se stjernen i aksjon under søndagens kamp mot Vålerenga.

Det bekrefter Real Madrid på sin hjemmeside.

Også Sergio Ramos må holde seg hjemme etter at han fikk en smell i onsdagens treningskamp mot Bayern München. Fra før er det kjent at Karim Benzema, Pepe og Fábio Coentrão må stå over Oslo-turen grunnet skader.

Les også

Slik blir Real Madrid-stjernenes lynvisitt i Oslo

Stoppet av ryggskade

Ronaldo har den siste uken slitt med en ryggskade, og var ikke med da Rafael Benítez' mannskap møtte Tottenham og Bayern München i Tyskland tidligere i uken.

Portugiseren skal imidlertid ha hatt et brennende ønske om å være involvert i det som er Real Madrids siste offisielle treningskamp før ligastarten, og jobbet knallhardt for å bli klar til kampen.

Nå har han måttet kaste inn håndkleet.

Disse stjernene er med til Oslo

Flere store stjerner mangler når kampen sparkes i gang på Ullevaal kl. 15.00 søndag, men Ullevaal-publikummet vil fortsatt få se mange profiler. Gareth Bale, James Rodríguez, Isco og Luka Modric er med til Oslo. Det er også ventet at Martin Ødegaard vil få spilletid i kampen.

— Jeg er ganske sikker på at han får spille. Det er nesten Ødegaard alene som har gjort denne kampen mulig. Hvis han ikke spiller er det meget rart, sa Magnus Kragtorp, president i Real Madrids norske supporterklubb, til Aftenposten tidligere denne uken.

Real Madrid hadde lørdag formiddag en treningsøkt på Valdebebas i Madrid, og reiser til Oslo senere lørdag. Kl. 19.30 vil det være en pressekonferanse med manager Rafael Benítez. Søndag kveld vender stjernegalleriet tilbake til Madrid.

Real Madrid spiller sin første ligakamp mot Sporting Gijón 23. august.

Real Madrid troppen som reiser til Oslo:

Navas, Casilla, Rubén Yáñez, Varane, Nacho, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Danilo, Kroos, James, Bale, Casemiro, Modric, Tsjerysjev, Isco, Illarra, Asensio, Marcos Llorente, Ødegaard, Jesé, Lucas Vázquez, Borja Mayoral.

Publisert: