Barrantes står over mot Bodø/Glimt

Aalesund-stjernen plages med ankelen, og heller ikke Leke James blir med torsdag

Michael Barrantes fikk seg en smell i ankelen etter et sammenstøt med Starts keeper på La Manga, og sliter fortsatt med hevelse i ankelen. Han har ikke trent denne uka, og står over mot Bodø/Glimt i morgen. Kampen ser du direkte på smp.no.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

AaFK drar til Bodø torsdag for å møte hjemmelaget Bodø/Glimt i Nordlandshallen. Og det blir uten to av de viktigste brikkene på laget.

Leke James har i hele vinter vært plaget av en vond skulder, men han er i klar framgang nå. Mens Michael Barrantes fikk seg en smell mot Start på La Manga, og har stått over treningene etter hjemkomsten.

Ville ikke prate

Tirsdag sto Barrantes og kikket på treningene. Men han velger å ikke ville prate med Sunnmørsposten, så det var umulig å få noe ut av ham om «stoda».

– Jeg vil ikke prate med dere, jeg har ikke vært fornøyd med noen artikler dere har skrevet om meg, sa han til oss. Og dro hetta langt ned over øynene.

Men fysio Bjørn Erik Melland ville prate.

Overtrakk

— Michael fikk seg en overtrakk i ankelen mot Start. Han fortsatte imidlertid å spille, men i ettertid har han fått en hevelse i ankelleddet. Jeg regner med at han er spilleklar til Brann-kampen neste fredag, opplyser Melland.

Når det gjelder Leke James, er han ikke så langt unna kamp, tror Melland.

– Han kunne nok ha spilt i Bodø nå, men det er ingen vits i å rushe ham i gang for tidlig, mener «Melis».

– Hedde det vært seriekamp mot Glimt torsdag, så hadde han spilt. Men Leke er veldig viktig for oss, så han skal få hvile også mot Glimt, fastslår trener Harald Aabrekk.

Som velger å spille med to rene spisser i Bodø, siden Barrantes er skadd. Dersom Barrantes hadde spilt, hadde valget trolig falt på én spiss, med Barrantes i en tilbaketrukket spissrolle og med fire ordinære midtbanespillere bak der igjen. Nå blir det en ren 4-4-2 formasjon.

Offensive trekk

Tirsdag trente AaFK på en del oppspillsvarianter og offensive trekk, og der Aabrekk brukte stemmen mye.

– Jeg liker å stresse dem litt på trening for å få treningene mer kamplikt, men jeg brøler nok litt «for galleriet» også, smiler han.

– Hva forventer du deg mot Glimt inne i Nordlandshallen?

– At vi holder bra følge spillemessig. Jeg forventer ikke at vi skal dominere mot dem inne i deres egen hall, men vi må sørge for å skape en del selv også, fastslår han.

Smp.no streamer kampen direkte torsdag klokka 18.

Publisert: