Mourinho: - Alt går mot oss for tiden

Steven Naismith startet på benken, men kom inn og senket Chelsea med sitt hattrick.

Her header innbytter Steven Naismith inn Evertons ledermål mot Chelsea. Skotten skulle score ytterligere to mål.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

EVERTON — CHELSEA 3-1

— Alt går mot oss for tiden, sier Chelsea-manager Jose Mourinho i et intervju gjengitt på TV 2 Sport Premium etter kampen.

Han tar spillerne sine i forsvar etter nok et tap.

— Igjen hadde spillerne mine fortjent mer enn de fikk. Vi hadde fullstendig kontroll i 1. omgang og prøvde og prøvde i 2. omgang. Dette er hardt for spillerne. Jeg er ansvarlig, så ikke rør dem, sier portugiseren.

Chelsea virker allerede å være avskrevet i gullkampen i Premier League.

— Det er en uvant situasjon å være i. Men jeg kan ikke se på tabellen. Heldigvis er det ikke lenge til neste kamp, sier Mourinho og tenker på onsdagens Champions League-kamp mot Maccabi Tel Aviv.

Elendig start

Regjerende seriemester Chelsea har hatt en elendig sesongstart og sto med kun fire poeng på fire kamper foran lørdagens møte med Everton. Jose Mourinhos menn måtte slå tilbake etter sjokknederlaget hjemme mot Crystal Palace sist (1-2).

Men motgangen bare fortsetter for Chelsea. 16 minutter var spilt da Steven Naismith satte inn 1-0 for Everton. Naismith startet egentlig på benken, men ble byttet inn tidlig på grunn av en skade. Han svarte med å stange vertene i ledelsen etter innlegg fra Brendan Galloway.

— Det var interesse for meg på siste dag i overgangsvinduet, og det er alltid hardt når du ikke spiller, men manageren bestemte at han ville ha meg her. Forhåpentlig viste jeg min verdi i dag, sier Naismith.

Dobbel kalddusj

Det holdt på å bli 2-0 like etterpå ved Arouna Kone, men Chelsea-keeper Asmir Begovic avverget glimrende. Begovic er mannen Chelsea må stole på i førstekeeper Courtois sitt skadefravær.

Everton kjørte kampen, og 2-0 ble det etter drøye 21 minutter. Igjen var innbytter Naismith den store helten. Fra rundt 20 meter klinte han til med venstrefoten, og skuddet gikk inn nede ved stolperoten.

Chelsea-håpet ble tent ti minutter før pause da Nemanja Matic banket inn 1-2-reduseringen med en perle av et skudd fra 25 meter. Flere mål ble det ikke før pause.

Naismith x 3

Skulle Everton forsvare inn sin ledelse og satse på kontringer? Chelseas redusering skapte i alle fall spenning før de siste 45 minuttene.

Det ble supertett og spennende med sjanser begge veier. Chelsea trykket på, men i stedet for 2-2 sørget Naismith for 3-1 etter 82 minutter da han ble spilt igjennom. Det var innbytterens tredje for dagen, og det var ekstatisk stemning på Goodison Park.

For Chelsea er det fullstendig krise. Status etter fem kamper er en seier, en uavgjort og tre tap.

"Sacked in the morning", sang Everton-fansen hånlig til Chelsea-manager Jose Mourinho. Det skjer neppe, men Chelsea-eier Roman Abramovitsj likte ikke det han så lørdag.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38285594336189
2Arsenal38266688434584
3Manchester United38236958431575
4Newcastle United381914568333571
5Liverpool381910975472867
  • Champions League
  • Europaliga
  • UEFA Conference League Qualification
  • Nedrykk