PSG-stjernene gjorde narr av Haaland

Erling Braut Haaland er blitt kjent for sin «zen-feiring». Det har PSG-spillerne fått med seg.

Etter kampen gjorde PSG-stjernene narr av Haaland.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

PSG – Borussia Dortmund 2–0, 3–2 sammenlagt.

Etter kampen hånet de nemlig nordmannen gjentatte ganger i jubelrusen etter avansementet til kvartfinalen i Champions League.

Bildene av at PSG-spillerne imiterer nordmannens feiring går verden rundt etter at PSG slo ut Borussia Dortmund med sifrene 3–2 sammenlagt i åttendedelsfinalen.

Ifølge PSG-spiller Thilo Kehrer var stuntet et svar på det som skjedde i den første kampen mellom de to lagene, da Dortmund vant 2–1.

– Det kom noen provokasjoner fra den andre siden (Dortmund), så dette var en hevn for det, sier han ifølge Kicker.

Først gjorde Neymar det etter sin 1–0-scoring, og da avansementet var et faktum, gjorde hele PSG-laget det foran et tomt Parc des Princes. PSG la så ut påfunnet som en «story» på klubbens Instagram-konto.

PSG-stjernen Kylian Mbappé la også ut en video direkte fra garderoben til hjemmelaget der han og flere andre hermet etter Haaland.

– Det viser at han har gjort inntrykk til de grader. Jeg har ikke sett maken, sa en humrende Egil «Drillo» Olsen i TV 2s studio da bildene ble vist etter kampen.

Haaland fikk utrettet svært lite mot PSG, og var egentlig aldri nær å score. Dermed avslutter han debutsesongen i Champions League med ti mål.

– Laget kom ikke inn i rytmen. Da blir det vanskelig borte i Paris mot PSG, enkelt og greit, sa Haaland til Viasat etter kampen på spørsmål om hvorfor de tapte.

PSGs offisielle Twitter-konto sendte også et stikk i retning Borussia Dortmund etter seieren:

Haaland merket at publikum ikke var til stede.

– Jeg merket at noe manglet i dag. Jeg er en spiller som trenger å høre litt piping og sånt. Det er kjipt, men sånn er situasjonen nå, sa Haaland.

PSG-spillerne feiret vilt etter avansementet. Her er Presnel Kimpembe (i midten), én av banens giganter, som stort sett hadde full kontroll på Erling Braut Haaland.

– Vi er vant til å ha 80.000 tilskuere i ryggen, nå blir det null. Det er helt forferdelig. Det er nå du merker hvor viktig det er med folk på tribunen. Vi får bare spille og prøve å gjøre det beste ut av det, la han til.

På lørdag møter de Schalke til derby – også det uten publikum

– Akkurat nå er det lov å være skuffet, vi må gå i oss selv og tenke at det ikke er godt nok. Vi var dårlig, og nå er det en ny kamp om tre dager. Da må vi opp et par hakk. Vi vinner ikke et derby med dette.

Neymar og Juan Bernat scoret målene som sendte PSG videre til kvartfinalen.

Publisert: