Overgangsstudio: Glimt bekrefter - TUIL-profilen klar for klubben

Har din klubb hentet en ny spiller eller trener før 2020-sesongen? Vi følger ryktene og overgangene i lokalfotballen her.

Sebastian Tounekti er klar for Bodø/Glimt.
  • iTromsø
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

Det er mange brikker som skal på plass for Tromsø-klubbene når fotballsesongen skal starte opp igjen. En sesong som er blitt kraftig forskjøvet grunnet korona-epidemien.

iTromsø registrerer overgangsnyhetene på både herre- og damesiden, fra Eliteserien til 6.-divisjon.

For de med profesjonell kontrakt er overgangsvinduet åpent fra 9. januar til 1. april.

For amatørene er vinduet åpent fra 1. januar til 10. september. Årsaken til at overgangsvinduet er stengt etter det, er for å forhindre at lag forsterker i sesonginnspurten.

Vi oppdaterer denne saken gjennom hele våren og sommeren.

Tips oss på SMS, e-post (sporten@itromso.no) eller iTromsø-sporten på messenger – også om overganger som allerede er i boks fra tidligere i år.

30. mars. Glimt bekrefter - Tounekti klar for klubben. Sebastian Tounekti har signert en treårsavtale med Bodø/Glimt, noe klubben bekrefter på sine egne sider. Tromsøværingen kommer fra TUIL, og flytter ned på dagen.

Det har i forkant av overgangen vært dramatikk fordi TIL mener de har en bekreftelse på at Tounekti har takket ja til dem. Les mer om det her.

29. mars. Tidligere RBK-spiller forlater TUIL. Robin Lorentzen (20) har tatt overgang til gammelklubben Harstad. Det skriver Harstad Tidende. Dermed er han ferdig i Tromsdalen etter en sesong. Lorentzen kom fra RBK-akademiet, men flytter tilbake til hjembyen etter bare ett år i Tromsø.

– Så kan kanskje noen lure på hvorfor jeg går til en klubb i en lavere divisjon. For min del handler det nå primært om trivsel, både på og utenfor banen. Kall det gjerne et skritt tilbake, men jeg tror denne overgangen i det lange løp vil være positivt for min utvikling. Jeg er ikke kommet til Harstad og HIL for å trappe ned, sier Lorentzen til Harstad Tidende.

Robin Lorentzen (i midten) er klar for HIL kommende sesong.

20. mars. Legendens sønn klar for ny klubb. Erik Hansen, sønn av Skarp-legenden Tom Karlsen, tar overgang fra pappas klubb. Han er klar for Krokelvdalen. Hansen er venstreback.

Erik Hansen er klar for Krokelvdalen

Eilif Andreas Eriksen forlater Tromsøysund til fordel for Liland i Evenes.

17. mars: TILs nyeste spiller, Adam Örn Arnason er registert klar på overgang fra polske Gornik Zabrze.

Elias Flåten drar til Sørøy/Glimt i Finnmark fra Ishavsbyen.

14. mars: Hans Christian Sjurelv Hansen kommer til Kvaløya fra naboklubben Blåmann.

Astrid Isaksen Bensnes forlater Stakkevollan til fordel for bergensklubben Årstad.

13. mars: Håvard Mannsverk og Magnus Mikkelsen er registrert klar for Fløya på overgang fra Finnsnes.

Edvard Langnes er klar for den nye 3.-divisjonsklubben Skånland. Han forlater dermed Krokelvdalen.

12. mars: Øyvind Kildalsen er et kjent navn i Troms-fotballen. Med erfaring fra 2.-divisjon og Senja blir han et viktig tilskudd for Stakkevollan som han nå er klar for.

Sebastian Høydal har tatt overgang fra TUIL til Skarp. Høydal er forøvrig sønnen til TILs daglige leder Kristian Høydal.

Magnus Theigmann Hanssen kommer til 4.-divisjonsklubben Stakkevollan fra Bodø-klubben Innstranda IL.

Mats Flæthe Granaas er klar for FK Hansjordnesbukta fra Tromsøysund.

11. mars: TILs Sakarias Opsahl er offisielt klar for klubben på utlån fra Vålerenga. Samme dag er også Abdullahi Mohamed Ahmed klar for Flisbyen på overgang fra TIL.

10. mars. TIL-talent klar for ny klubb. Magnus Haukeland forlater Valhall etter opprykket til 4.-divisjon. Han er klar for bergensklubben Loddefjord. Johan Martin Arntsen forlater Skjervøy til fordel for Fløya.

Futsalprofilen Uros Vucenovic har også valgt å trappe ned fra spill i Vadsø-klubben Norild, til fotballspill i Sjarmtrollan. Også Øyvind Tjelde Haga er registrert klar for Sjarmtrollan på overgang fra Kirkenes. Samme dag er også Gustav Severinsens utlånsavtale fra TIL til Florø godkjent.

Margrete Skjelstad kommer til Blåmann IL, på overgang fra trønderklubben Verran Fotball. Dovydas Zala forlater Storsteinnes og er klar for TUIL.

Lyngen/Karnes-profilen Christer Steinsvik har signert papirene som gjør at han til Lillehammer-spiller.

Vegard Bjørklund Hauan går fra Storelva til Vestfold-klubben Kvelde.

9. mars. Flere nye inn i ny klubb. Ulfstind-trioen Sara Michaele Mehari Ytebarek, Ida Marie Kokaas og Sunniva Steigen går fra Ulfstind til TUIL.

Anders Nils Bagood Smuk og Stig Even Bendiksen er spilleklar for den nyoppstartede 6.-divisjonsklubben FK Hansjordnesbukta. Bendiksen tar overgang fra Hesseng IL. Smuk kommer fra Varanger BK.

Markus Georg Mortensen er klar for Sjarmtrollans 6.-divisjonssatsing. Han kommer fra Lyngen/Karnes.

6. mars: Asadullah Mohammedi har tatt overgang fra Leknes til Storelva. Til samme klubb kommer også Zakarie Abdi Ushey, som på sin side kommer fra Hareid på Sunnmøre. Ali Mohammed Ahamed kommer er også klar for Storelva. Han tar overgang fra Harstad.

6. mars: Oliver Kjærgaard og TIL ble enige om å terminere kontrakten 2. januar i år.

Nå melder danske avisa Tipsbladet at den tidligere TIL-spilleren er klar for FC Helsingør i Danmark. Helsingør spiller i 2.-divisjon.

– Oliver er en teknisk midtbanespiller som er god til å ta vare på ballen. Han har gjort et inntrykk på treningene, og vi vurderte det slik at vi kunne hente en til midtbanespiller, sier klubbens sportssjef Brian Gellert.

6. mars: Ishavsbyen henter Fløya-talent. Eskil Krane Dahl har signert for Ishavsbyen. Dahl spilte i fjor for Fløya 2 - som imponerte så stort som nyopprykket lag i 4.-divisjon. 19-åringen scoret ni mål på 20 kamper.

Laget vant serien og sikret opprykk, men måtte senere trekke seg fra 3.-divisjon på grunn av økonomi.

Dahl kom på årets lag i TITO-serien i fjor.

SIGNERTE FOR «BYEN»: Eskil Krane Dahl kommer fra Fløya.

4. mars. Sjarmoffensiv i 6.-divisjon. Sjarmtrollan er kjent for å være et av Norges beste futsallag og bestemte nylig å starte opp et fotballag på det laveste nivået i Troms-fotballen. Klubben kan nå skilte med et lag som nesten helt sikkert kunne levert på allnorsk nivå, blant annet siden utbryterne etter Fløya-konflikten der nesten et helt lag som skulle spille i 2.-divisjon ga seg.

Jonas Johansen (34) som la skoene på hylla etter 2017, gjør comeback. I tillegg har klubben sikret Ola Rismo (TS), Tobias Schjetne (Fløya), Simen Johansen (Stakkevollan), Martin Berg Johnsen (Fløya), Sondre Solstad (Stakkevollan), er alle overganger som er bekreftet på fotball.no.

Men i en egen video har klubben også bekreftet følgende spillere: Hans-Eivind Rydeng, Gard Lohne, Nikolai Aspen, Tom-Erik Bang Kristiansen, Øyvind Sandnes Olsen, Jonas Høylo Fundingsrud, Anders Karlstrøm, alle spillere med en fortid i Fløya. I tillegg til Edvard Lundbakk og ikke minst tidligere TIL-, FIL- og Alta-spiss Sega Ngom.

Til avisen Nordlys har også de tidligere TUIL-spillerne Håkon Kjæve og Vegard Lysvoll, som i sin tid også var innom TIL, bekreftet at de i hvert fall blir med frem til sommeren.

KLAR FOR SJARMTROLLAN: Øverst fra venstre; Hans-Eivind Rydeng, Jonas Johansen og Sega Ngom. Nede fra venstre; Tom-Erik Bang Kristiansen, Vegard Lysvoll og Håkon Kjæve.

27. februar. Fløya hentet duo. Trener i Fløya, Mikael Raimo Johnsen bekreftet til iTromsø at 2.-divisjonsklubben låner Runar Johansen fra TIL, samtidig som Johan Arntsen er klar for en overgang fra Skjervøy. Klubben har også store ambisjoner om å sikre seg George Lewis (19) som for tiden er i England, samtidig som de har sendt en henvendelse på klubbløse Morten Gamst Pedersen (38).

Hele saken kan du lese her (+)

AKTUELLE: George Lewis (t.v.) er høyaktuell, Runar Johansen er klar, Morten Gamst Pedersen er aktuell og Johan Arntsen (t.h.) er klar for Fløya.

27. Pozo signerte for TIL-motstander. Stortalentet Willian Pozo Venta (22) som var i TIL-systemet i 2015 og siden gikk til Follo, er tilbake i norsk fotball etter spill i utlandet de siste par årene. Først var han etter å i Moldovia der han blant annet spilte cupfinale for klubben Zimbru Chisinai. Siden gikk turen til OKS Stomil Olsztyn i Polen og 1.-Liga der. Etter to år i utlandet er det nå klart at han skal spille for 1.-divisjonsklubben Strømmen. Det melder klubben på sin hjemmeside.

Willian Pozo Venta med Strømmens hovedtrener Ole Martin Nesselquist.

26. febuar. Kpozo klar for ny klubb. Ghanesiske Patrick Kpozo som var på lån i TIL fra svenske AIK våren 2017 har slitt med spilletid i Allsvenskan-klubben Östersund. Med ett år igjen av kontrakten er han nå lånt ut til Luleå, som spiller i Norra Ettan (nivå tre i Sverige). Det melder nettstedet Fotbolldirekt.

Patrick Kpozo da han kom til TIL.

26. februar. Jakob Dunsby (19) klar for Fram Larvik. Dunsby som trente en uke med TIL før avreise til La Manga, har nå signert for ny klubb. 19-åringen skal denne sesongen spille for 2.-divisjonsklubben Fram Larvik. Det melder klubben på sin hjemmeside.

Jakob Dunsby etter kamp i Skarphallen i januar.

24. februar. Ny klubb for Samb. Elhadji Mour Samb (26) som sommeren 2018 forlot TIL signerte i 2019 for canadiske Ottawa Fury der han noterte seg for 8 scoringer og fem målgivende på 19 kamper. Nå er senegaleseren klar for amerikanske Saint Louis FC der han skal spille i USL Championship, nivået under MLS (Major League Soccer) i USA. Ottawa Fury spilte også på samme nivå.

Elhadji Mour Samb skal spille i USA.

21. februar. Gamst og Norbye nærmer seg Alta. Morten Gamst Pedersen fikk ikke ny kontrakt med TIL. Nå nærmer det seg ifølge Kronstadposten en avtale med 2.-divisjonsklubben Alta.

– Vi er enig om det meste, men jeg er avhengig av å få en del andre ting på plass før jeg eventuelt er klar for å signere med Alta IF, sier Morten Gamst Pedersen til Kronstadposten onsdag kveld.

Ifølge avisen er også Hans Norbye enig om en avtale med klubben. Han hentes fra 1.-divisjonsklubben Ham-Kam der han forrige sesong spilte med Gaute Helstrup som trener.

21. februar. Ny signering i boks for «Byen». Runar Rognmo er klar for Ishavsbyen. Midtbanespilleren kommer fra Målselv IL og har også spilt futsal i Oslo.

– Runar er en fotrapp spiller med stor løpskapasitet som kan dekke store rom. Han er god med ballen i beina, og har godt driv. Runar fremstår som en dynamisk og ballvinnende midtbanespiller som også har egenskaper som gjør at han har blitt prøvd i forsvaret i vinter, skriver Ishavsbyen på sin Facebook-side.

«Byen» har også mistet en spiller. Markus Johan Nymoen Hansen har signert for Ramfjord.

KOMMER «HJEM»: Ken Arne Moldenæs signerer for Ishavsbyen.

Lars Sætra er klar for TIL. Stopperkjempen imponerte på prøvespill i La Manga tidligere i vinter.

Fra Tromsø IL til Fløya. Fløya melder på sin Facebook-side at Thea Selander er klar for klubben. 17-åringen kommer fra TIL.

IF Fløya Kvinner

20. februar. Keeperlegende vender tilbake. Ken Arne Moldenæs (44) har spilt en rekke sesonger for Ishavsbyen, men i fjor tok han overgang til Skarp. Nå har imidlertid «Kong Kenny» - som han kalles - signert for Ishavsbyen igjen.

Det melder «Byen» på sin Instagram-konto. Jan- Kåre Varvik bekrefter også overgangen.

– Det stemmer. Vi har ikke skrevet hvor lang kontrakten skal være. Det er en livstidskontrakt, skriver «Jankis» i en SMS etterfulgt av applaus-emojier.

Samtidig har Ishavsbyen mistet en spiller. Vemund André Stensrud Nordøy har signert for Krokelvdalen.

16. februar. Dobbeltsignering for Stakkevollan. Øyvind Kildalsen kommer fra 2.-divisjonsklubben Senja, hvor han har spilt siden han tok overgang fra TILs ungdomssystem i 2010.

I tillegg er Markus Hanssen hentet inn fra Bodø-klubben Innstranda.

SIGNERT: Øyvind Kildalsen og Markus Theigmann Hanssen er klare for Stakkevollan.

16. februar. TIL låner VIF-spiller. Sakarias Opsahl skal spille for TIL i 2020-sesongen.

Les også

På plass i Tromsø: Derfor henter TIL «ukjent» 20-åring

14. februar. Gamst i dialog med eliteserieklubb.

–Jeg har en dialog med Sandefjord. De har forespurt seg, bekrefter Gamst Pedersen i et intervju med iTromsø.

Gamst Pedersen har den siste tiden trent med både TUIL og Senja.

14. februar. Klar for Ramfjord. Kjell Petter Vold har spilt aldersbestemt fotball for TUIL, samt for TUIL 3, men har nåmeldt overgang til 5.-divisjonslaget Ramfjord.

Ramfjord har også hentet Egil Pettersen fra 6.-divisjonsklubben Blåmann IL.

13. februar. Henning Johnsen Tande til Kvaløya. Tande har tidligere spilt for Luna, Sortland Morild og Lødingen.

13. februar. Patrik Braathen klar for TUIL. Braathen forlot Finnsnes etter at de endret på satsingen før årets sesong og har den siste tiden trent med TUIL

Torsdag ble midtbanespilleren offisielt klar, melder iTromsø.

13. februar. Santana forlater Storelva. Marcos Santana ble hentet inn til Storelva i 2018, men endte kun opp med fire kamper. Nå skal han spille for Benalua 2004 F.C.

12. februar. Siste «Tromsø-spiller» ferdig i Finnsnes. Keeper Fredrik Mjøen Bakkelund har ifølge Folkebladet vendt tommelen ned for videre spill for Finnsnes etter at klubben har nedskalert satsingen. Dermed har Finnsnes ingen flere spillere igjen som er bosatt i Tromsø.

En lang rekke spillere har forlatt Finnsnes i vinter.

12. februar. Morten Kristiansen forlater Stakkevollan. Backen kom til Stakkevollan før fjorårets sesong og spilte 13 kamper, men har meldt overgang tilbake til Koppervik IL

12. februar. TUIL henter toppscorer. Karianne Pedersen, som ble toppscorer i 3.-divisjon vdeling 1 med 42 mål på 17 kamper, skal spille for TUIL i 2.-divisjon den kommende sesongen.

12. februar. Tidligere Fløya-spiller klar for ny klubb. Nina Fagernes Molund har meldt overgang til Blåmann IL.

12. februar. Dobbeltsignering for Storelva. Midtstopper Sander Hilmarsen var et fast innslag for Norild i 3. divisjon i fjor og det samme for Bjørnevatn i samme divisjon høsten 2018. Han var i TIL-akademiet frem til sommeren og har 64 kamper i 2. til 4. divisjon for TIL 2 og TIL 3.

Oscar Olsen er back og kommer fra Verdal, hvor han har spilt mest aldersbestemt fotbal, men også er oppført med én kamp i 5.-divisjon for Verdal 2.

12. februar. Ola Olsen klar for ny klubb. Olsen spilte for Stakkevollan i 2017 og 2018, men er ikke registrert med noen kamper i 2019. Han har nå meldt overgang til Varg Fotballklubb.

10. februar. Ishavsbyen fortsetter å forsterke troppen inn mot sesongstart. Søndag kveld sikret de seg signaturen til Fløya 2-spiller William Masunda.

Fløya 2 endte opp med å trekke laget fra spill i 3.-divisjon av økonomiske årsaker etter opprykket fra 4.-divisjon i 2019. Siden da har flere av Fløya 2-spillerne vært på klubbjakt.

– Vi har selvfølgelig pratet sammen om hva de forskjellige planlegger å gjøre, men ingenting er planlagt. Det er sikkert mange som blir å havne i Ishavsbyen håper jeg. Det var veldig kjipt med måten ting ble avsluttet i Fløya, spesielt med tanke på at jeg har vært der i seks år. Når det er sagt, ser jeg fra til framtiden her i Ishavsbyen, sier allsidige Masunda, som virker å være tiltenkt en rolle sentralt på midtbanen hos «Byen».

Masunda er den tredje som har tatt turen fra Fløya til Ishavsbyen.

– Det er artig at Thorleif (Braathen, trener for Fløya 2 de siste årene) og Mathias (Martinsen) også kommer over sammen med meg. Det som er litt morsomt er at det ikke er noen av oss som har pratet sammen, men likevel havner vi sammen i Ishavsbyen, avslutter Masunda.

SIGNERT: William Masunda har signert papirene for overgangen.
Les også

Den nybakte Fløya-treneren er ute etter forsterkninger – ønsker avtale med TIL

10. februar. Keeperforsterkning for Ringvassøy. Lars Johan Johansen, som var involvert i fire kamper for Skarp forrige sesong, har funnet seg ny klubb.

RIL har også hentet Tobias Løveng-Hansen fra Blåmann. Han spilte syv kamper i 6.-divisjon i fjor.

10. februar. Ny klubb for Henrik Breimyr. Midtstopperen antydet allerede i oktober at han nok kom til å flytte sørover etter én sesong i TUIL. Nå har papirene gått gjennom hos NFF og han er offisielt klar for Egersund, som spiller i 2.-divisjon avdeling 2.

10. februar. Lenker nigeriansk spiss til TIL. Haugesunds avis skriver mandag at TIL vurderer FK Haugesunds Shuaibu Ibrahim. Det bekrefter daglig leder Eirik Opedal til avisen.

TIL er på spissjakt i vinter etter å ha solgt Runar Espejord og Fitim Azemi.

9. februar. Marcus Holmgren Pedersen selges til Molde. Klubbene kom nylig til enighet om en overgang for den unge kantspilleren/vingbacken, som også Bodø/Glimt har kommet med bud på.

8. februar. Klubbmatch for Dan-Roger Roland. Fjorårets Fløya-kaptein, som flyttet sørover for videreutdannig etter sesongslutt, har signert for den tradisjonsrike Oslo-klubben Lyn.

– De viste veldig stor interesse og hadde gjort god research på kvalitetene mine, som de mente passet godt inn i laget. Det er en spennende utfordring og man har lyst til å være med på det de har tenkt inn i 2020, sier Roland til iTromsø.

Roland har signert en ettårsavtale med den tidligere eliteserieklubben.

Han er glad for at gamleklubben, hvor han har spilt de tre siste sesongene, har fått på plass en ny trener i Mikael Raimo Johnsen, selv om Roland ikke vet all verden om nytreneren.

– Ferden frem til de signerte ny trener har vært ekstremt kaotisk. For klubbens del, så er det bare å få ryddet opp og se frem mot sesongen nå, sier Roland.

Lyn skal spille i 3.-divisjon avdeling 4 i 2020.

7. februar. Alta ønsker å hente Morten Gamst Pedersen (38). Den tidligere TIL-profilen har vært i samtaler med Alta om en overgang. Etter at TIL valgte å ikke forlenge avtalen er Gamst ledig på markedet. I et intervju med Alta-avisen Kronstadposten utelukker han ikke en overgang til Finnmarksklubben.

– Vi ville forhøre oss om det var en reell mulighet for om han kunne være interessert. Han nærmer seg slutten på en lang og meget innholdsrik karriere, og vi tenker jo at det som finnmarking hadde vært fint å avslutte det hele der det startet - hjemme i Finnmark, kommenterer Aleksander Johansen i Alta IF til Altaposten.

SIGNERT: Mathias Martinsen like etter at han har signert overgangspapirene etter en Ishavsbyen-trening torsdag kveld.

7. februar. Mathias Martinsen klar for Ishavsbyen. Midtstopperen, som var på årets lag i TITO-serien i 2019, skrev torsdag kveld under for «Byen». Der blir han gjenforent med treneren han har hatt de siste sesongene i Fløya 2, Thorleif Braathen, som tidligere i uken ble klar for Ishavsbyen.

7. februar. Dobbelsignering for Fløya. De tidligere TIL-juniorene Håvard Mannsverk (21) og Christer Johansen (21) er klare for Fløya.

I tillegg trener tidligere TUIL-spiller Magnus Mikkelsen og harstadværing Thomas Knoph Isaksen (21) med klubben. Begge de to spilte for Finnsnes i fjor.

6. februar. Fløya-spiller til Varden. Ulrika Granlind, som spilte elleve kamper for Fløya i 2018 og én kamp i 2019, har meldt overgang tilbake til Varden. Tidligere har hun også spilt for Senja.

6. februar. Forlater TSI. Agnetha Mailen Hilmarsen har meldt overgang til Furuflaten.

6. februar. 5.-divisjonslaget Ulfstind forsterker. Jørgen Sørgård, som er registrert med aldersbestemte kamper for både Krokelvdalen og Ulfstind, er klar for Ulfstind etter to år med kamper for Malvik i trøndersk 5.-divisjon i 2018 og 2019.

Sørgård har også ti kamper for Ulfstinds A-lag i 2017-sesongen.

6. februar. Sander Østerås (21) klar for ny klubb. Østerås var en av syv spillere som valgte å forlate Fløya i forbindelse med konflikten mellom spillere og styre i klubben, skal spille for Skjervøy neste sesong.

Dermed er den offensive spilleren den andre Skjervøy-trener Jørgen Vik henter fra Fløya, etter at Thomas Braathen nylig også ble klar for 3.-divisjonsklubben.

6. februar. Casper Øyvann nærmer seg TUIL. Går alt etter planen blir Bodø/Glimt-spiller Casper Øyvann TUIL-spiller de neste dagene. Det bekrefter daglig leder Inge Takøy til iTromsø.

– Vi er i god dialog med både Glimt og gutten selv, sier Takøy om den 20 år gamle midtstopperen.

5. februar. Krokelvdalen-talent til TUIL. Kantspilleren Jamie Grande (16) fikk debuten for Krokelvdalen i TITO-serien i fjor sommer og spilte to kamper for A-laget totalt i fjor.

Grande spilte også flere kamper for TIL G16 i nasjonal serie i fjor.

5. februar. Thomas Båtnes Braaten legger opp - blir daglig leder i Fløya. 32 år gamle Thomas Båtnes Braaten varsler på Instagram at han gir seg som spiller etter en lang karriere i TIL, Alta, Bodø/Glimt, Hønefoss, Ull/Kisa og TUIL. Samtidig er det klart at han blir daglig leder i Fløya.

4. februar. To fra Blåmann til Hamna. Robin Nilsen og Asgeir Nilsen har begge meldt overgang. Både Hamna og Blåmann spilte i 6.-divisjon avdeling 2 i Troms forrige sesong.

2. februar. Valhall enig med to forsterkninger. Midtbanespiller Joachim Bratteng var nær en overgang til klubben fra Ishavsbyen i fjor sommer, men prioriterte å være «Byen»-trener høstsesongen over en overgang til Valhall, er enig med de gule og sorte om en overgang.

Også Gard Mikalsen Lohne, som ga seg med fotballen i 2017 mens han spilte for Fløya for å satse på en oppfinnelse, er enig med Valhall om en overgang til den nyopprykkede 4.-divisjonsklubben.

2. februar. Ishavsbyen henter TUIL 2-spiller. Sigve Næss Walnum er vinterens første signering for «Byen». Walnum spilte fast forrige sesong på midtbanen til TUIL 2.

Det ryktes også at «Byen» har opptil flere signeringer klar i løpet av den neste uken.

31. januar: Jakob Dunsby, som spiller for Sandefjord, har denne uka vært på prøvespill hos TIL. Han spilte også blant annet i iTromsø Cup.

– Vi tilbyr han ikke kontrakt nå, men vi holder kontakten, sier TILs assitenttrener Lars Petter Andressen.

30. januar. Kvaløyagutt klar for Strindheim. Robert Rydningen har spilt for Skjervøy de siste 1,5 sesongene, men flyttet i fjor sommer til Trondheim og kombinerte det med fortsatt spill for Skjervøy i 3.-divisjon. Han har nå tatt overgang til Trondheims-klubben Strindheim, som spiller i 3.-divisjon avdeling 5.

Midtbanespilleren er fra Kvaløya og spilte for klubben frem til 2016, da han meldte overgang til Senja. Halvannet år seinere gikk ferden videre til Skjervøy.

30. januar. Onni Valakari bekreftet klar for Pafos. Onni Valakari ble torsdag ettermiddag offisielt klar for den kypriotiske eliteserieklubben. En nyhet som ble omtalt tidligere i uka. Valakari blir etter det iTromsø er kjent med solgt for det som kan ende opp i totalt bortimot tre millioner kroner. Han vraket Bodø/Glimt og Brann før overgangen.

30. januar. Ringvassøy forsterker. 5.-divisjonsklubben henter inn Mathias Larsen fra Leknes. De siste årene har han spilt litt for Leknes 2 i 5.-divisjon, men har også litt erfaring fra gamle 4.-divisjon. Også det med Leknes.

29. januar. Forlater Fløya for TIL. Helene Sørensen. Til OMT, som først var ute med nyheten, forteller Sørensen at det ble litt for stor belastning med Fløya.

– Jeg hadde lyst til å prøve noe nytt. Jeg synes TIL har noe spennede på gang, og jeg håper jeg kan være med å bidra til et opprykk til 1.divisjonen, sier Sørensen til OMT Fotballside.

SIGNERT: Frank Mathisen og Gudmund Kongshavn.

29. januar. Gudmund Broks Kongshavn (29) blir Aalesund-keeper. Sunnmørsposten skrev tidligere i dag om klubens interesse for den tidligere TIL-keeperen.

Senere på dagen ble overgangen bekreftet av klubben selv.

- Jeg har jo spilt i Eliteserien i mange år, har vært med på en del forskjellig og lært mye. Nå gleder jeg meg stort til å kunne bidra både på og utenfor banen for AaFK i 2020, sier Kongshavn til hjemmesiden.

Han har signert kontrakt ut 2020-sesongen.

28. januar. Håkon Norberg (27) blir spillende Lyngen/Karnes-trener. Det bekrefter L/K. Norberg kom til Kroken fra Skånland før forrige sesong og var aktuell for en overgang tilbake til Skånland, som rykket opp til 3.-divisjon forrige sesong. Norberg, med en samboer fra Lyngen, valgte likevel å bli trener i TITO-serien.

Klubben melder at fjorårets L/K-trener Oskar Leiros blir assistenttrener, mens Øyvind Garfjell og Stig-Roar Hansen Rognli bidrar som hjelpetrenere. Hele trenerapparatet er også aktuelle som spillere.

28. januar. TIL henter rivalens toppscorer. Emmy Olsen spilte for Bossekop i 2.-divisjon forrige sesong, som endte på andreplass forrige sesong – tre poeng bak nettopp TIL. Spissen endte opp som toppscorer i avdelingen med 20 mål på 14 kamper. Olsen fikk sine første kamper for TIL under iTromsø Cup i helga.

Det var OMT som først meldte om overgangen.

28. januar. Blåmann signerer TIL-spiller. Emilia Bertine Berglund, som spilte 12 kamper og scoret 5 mål for TIL 2 i 3.-divisjon forrige sesong, skal spille for Blåmann i 2020.

28. januar. Tidligere Fløya-kaptein Martin Indal Andersen har signert for Holmlia. Det bekrefter klubben på Instagram. Indal Andersen flyttet i fjor sommer sørover til Oslo for å studere, men har ikke funnet seg ny klubb før nå.

4.-divisjonsklubben Holmlia har tidligere i vinter også hentet Lars Petter Rotvold Nilsen, Jonas Furøy og Felix Breivik, som alle har en fortid i Troms-fotballen.

28. januar. Tidligere TIL-keeper i samtaler med HamKam. Det er Hamar Arbeiderblad som melder at Gudmund Kongshavn, som ikke fikk forlenget kontrakten etter nedrykket, er i samtaler med Gaute Helstrups klubb.

27. januar. Onni Valakari (20) klar for Pafos. Etter flere måneder med uvisshet er det etter det iTromsø får opplyst nå klart at Onni Valakari forsvinner til kypriotisk toppfotball. Bare detaljer gjenstår før klubbene offentliggjør en overgang.

Les også

Valakari til utenlandsk klubb: Vraker Glimt og Brann etter budkrig

27. januar. Tre signeringer for Storelva. Andreas Berntsen Løvland kommer fra Nordkjosbotn og er keeper. Ole-Andre Brekke kommer fra samme klubb og kan spille både på midtbanen og i forsvar. Constantin Moses Rust kommer fra Sykkylven og kan spille både midtstopper og midtbane.

26. januar. Forlater Nordkjosbotn. Jesper Selsbakk, som tidligere var i Bodø/Glimt-systemet, er klar for Bodø-klubben Innstranda. Selsbakk spilte fem kamper i TITO-serien for NIL forrige sesong.

26. januar. Nysignering for Skognes. Glenn T. Johansen (24) er hentet fra Tromsøsund. Midtbanespilleren beskrives som veldig god 1 mot 1, sterk i kroppen og gode skudd, melder Skognes.

25. januar. Ulfstind henter spiller fra TUIL 3. Vegard Aleksander Josefsen har meldt overgang fra 6.-divisjonslaget TUIL 3, til Ulfstind, som spiller i 5.-divisjon.

25. januar. Kai Kamsvåg returnerer til Skarp. Sisteskansen har signert en ny kontrakt som sikrer en retur til klubben han forlot til fordel for Melbo i 2018.

PÅ PLASS: Kai Kamsvåg spilte for Skarp i iTromsø Cup i helga. Her fra kampen mot

25. januar. Martin Myrhaug Hansen har signert for Skånland. Det skjedde like før Skånland skulle spille mot Skarp i iTromsø Cup lørdag. Myrhaug Hansen har for øvrig spilt for Skarp i en rekke sesonger tidligere. Kantspilleren spilte for Finnsnes forrige sesong.

24. januar. Håper å signere Krokelvdalen-spiller over helga. Edvard Langnes er ønsket av den nyopprykkede 3.-divisjonsklubben, meldte Harstad Tidende i midten av desember.

Trener Tor Anders Hustad håper blant annet å ha kantspillerens signatur på plass over helga, ifølge ht.no. Kantspilleren har spilt for Skånland i iTromsø Cup i helga. Også Krokelvdalen-spiller Håkon Norberg er aktuell for en retur.

24. januar. Fra Fløya til Tromsø IL. Emilie Kristiansen (20), som kom til Fløya fra Medkila for omtrent ett år siden, har meldt overgang til byrivalen.

24. januar. TIL signerer sønnen til gammel helt. Tobias Hafstad (17) har signert proffkontrakt med klubben. Han er sønnen til tidligere TIL-spiller Thomas Hafstad, som har fjerde flest kamper for «Gutan» på adelskalenderen.

Les også

Faren har over 300 kamper for TIL. Nå vil høyrebacken følge i hans fotspor

22. januar. Tidligere TUIL-keeper til Alta. Gregorz Flasza har skrevet under for 2.-divisjonsklubben, melder Alta.

Den polske sisteskansen spilte 21 kamper for TUIL tilbake i 2017.

22. januar. To nye til Storsteinnes. Edvard Hamnvik Sagelv har signert fra Nordkjosbotn, mens Ole Gunnar Johansen kommer fra Lyngstuva.

20. januar. Thomas Braathen til Skjervøy. Braathen, som spilte 17 kamper for Fløya 2 i 4.-divisjon og fire kamper for Fløyas A-lag i 3.-divisjon forrige sesong, tar dermed sikte på mer tid i 3.-divisjon denne sesongen.

Midtbanespilleren er den tredje som har forlatt fjorårets Fløya 2-lag, etter at Jon Olav Fagertun gikk til Storelva og Aleksander Braathen gikk tilbake til Skarp tidligere i vinter.

19. januar. Yttergård Jenssen har signert. Det bekrefter TIL søndag. Søndag 10.50 landet Ruben Yttergård Jenssen på Tromsø Lufthavn. 2 timer og 20 minutter senere, bekreftet TIL at den medisinske testen var gjennomført, at kontrakten var signert og overgangen i boks.

– Det føles veldig godt å komme hjem igjen, sa Yttergård Jenssen til iTromsø like etter at han hadde landet.

18. januar. Dobbel keepersignering for Storelva. Jon Olav Fagertun forlater Fløya 2 og har signert for Storelva og fortsetter dermed i TITO-serien også neste sesong. Fagertun er den andre spilleren som forlater laget som ble seriemester forrige sesong, etter at Aleksander Braathen gikk tilbake til Skarp tidligere i januar.

I tillegg har Storelva har signert keeperen Mats Jørgen Sende fra 4.-divisjonsklubben Vuku.

18. februar. Ruben Yttergård Jenssen klar for TIL. Klubben melder i en pressemelding lørdag at det kun er den medisinske testen som gjenstår for midtbanespilleren.

Les også

Ruben Yttergård Jenssen forlater Brann og blir TIL-spiller

18. januar. Dansk interesse for Jacob Karlstrøm. Flere skandinaviske toppklubber har henvendt seg om TILs sisteskanse. På spørsmål om det er andre klubber på banen, svarer TIL-keeperen følgende:

– Ikke som jeg vil prate om. Det har vært litt snakk her og der, men ikke noe mer enn det. Vi får se hva som skjer, sier Karlstrøm til iTromsø.

16. januar. Ringvassøy forsterker. Andreas Finstad kommer fra Leknes, hvor han spilte én kamp i tredjedivisjon forrige sesong og ni for Leknes 2 i femtedivisjon.

Ringvassøy endte på tredjeplass i femtedivisjon i fjor, bak Valhall og Kvaløya som begge rykket opp.

16. januar. Flovik aktuell som Fløya-trener. Tidligere TIL-trener Bård Flovik er blitt kontaktet om den ledige jobben som hovedtrener for Tromsø-klubben Fløya som skal spille 2.-divisjon i år. Det melder avisen Nordlys.

– Jeg tar ikke steget videre før de har fått landet noen baller. Om jeg tar et steg videre er uavklart. Fløya har mange avklaringer de må gjøre internt, før jeg vil snakke mer med dem, sier Bård Flovik til Nordlys.

iTromsø har de siste dagene forsøkt, men ikke lykkes å komme i kontakt med Flovik, som det siste året har vært ute av fotballen etter at han i 2018 trente Alta IF i 2.-divisjon.

16. januar. Dahl Abelsen klar for ny klubb. Tidligere TUIL-spiller Mathias Dahl Abelsen som i fjor spilte vårsesongen i Skeid og høstsesongen i Mjølner, er klar for 1.-divisjonsklubben Øygarden FK (tidligere Nest Sotra). Det melder klubben på sin hjemmeside.

– Jeg har spilt mot Nest Sotra de tre siste sesongene og har en god kjennskap til klubben. Jeg er veldig imponert over stabiliteten til klubben som kjemper mot andre klubber med betydelig større budsjett. At laget også spiller sitt eget spill uansett motstand var også en viktig faktor for at jeg i år velger å flytte sørover for å bli med på prosjekt Øygarden FK, sier Dahl Abelsen til hjemmesiden.

15. januar. Kapteinen forlater skuta. Nordkjosbotn-kaptein Jørgen Stensland forlater klubben og går tilbake til Storsteinnes, som han har spilt aldersbestemt fotball for. Stensland ble toppscorer for NIL med åtte mål i 4.-divisjon forrige sesong.

Storsteinnes skal spille i 5.-divisjon kommende sesong etter opprykket 6.-divisjon.

14. januar. Brødreduo gjenforenes i Ramfjord. Gaute B. Olsen som i fjor trente Nordkjosbotn til en 8.-plass i 4.-divisjon har gitt seg i klubben for en ny rolle som assistenttrener for 5.-divisjonsklubben Ramfjord der hans tvillingbror Vegard B. Olsen er hovedtrener. Det skriver fotballbloggeren OMT.

– Vegard har gjort en kjempejobb i RUIL i to sesonger så dette blir nok gøy. I år passer det dessuten veldig fint å ikke ha hovedansvaret ettersom vi på hjemmebane venter ei lita jente i april, sier Gaute B. Olsen til OMT Fotballside.

Brødreparet har tidligere vært trenere sammen. Da i Kvaløya, men med reverserte roller, Gaute som hovedtrener og Vegard som assistent.

TRENERDUO: Vegard B. Olsen (t.v.) og Gaute B. Olsen skal trene Ramfjord sammen i 2020.

14. januar. Glimt-talent på vei til TUIL. Casper Øyvann (20) setter kursen mot Tromsø for å bli bedre kjent med TUIL-miljøet. Glimt-stopperen er aktuell for et utlån og skal trene med «Dalingan» fra 16. til 26. januar melder Avisa Nordland.

14. januar. Tobias Nygård Vibe har signert toårskontrakt for TUIL. Vibe kommer fra Alta, og har siden han dro fra TUIL før 2019-sesongen. Derfra dro han til finske HIFK. Der ble han i seks måneder før han dro tilbake til Norge og Alta. Vibe takket nei til indisk proffeventyr og 1.-divisjonsklubber før han valgte TUIL (+).

13. januar. Runar «Oksen» Henriksen tilbake til Krokelvdalen. Henriksen returnerer til klubben etter et halvår i 2.-divisjonsklubben Senja, melder Krokelvdalen.

Henriksen var en av de beste spillerne for Kroken i 4.-divisjon våren 2019 og sikret med det en overgang til barndomsklubben hans, Senja. Midtbanespilleren var på vårens lag i divisjonen og toppet TITO-børsen ved halvspilt sesong.

Les også

Storspill i TITO-serien har sikret Runar (25) drømmeovergang til 2.-divisjon

Les også

Runar (25) får bot for å toppe TITO-børsen: – Dette blir dyrt!

Les også

Her er vårens lag i TITO-serien – spillere fra syv lag er med

13. januar. Hay klar for Bryne. Kristoffer Hay forlater dermed Aalesund. Hay er opprinnelig fra Tromsø, men har i store deler av oppveksten bodd på Østlandet. Han var hele 2018-sesongen på utlån i TUIL, samt halvannen måned sommeren 2019.

13. januar. Fløya signerer 3.-divisjonsspiller. Mira Elisabeth Løveng-Hansen spilte 15 kamper for Kvaløya i 3.-divisjon i 2019 og har tatt overgang til Fløya.

12. januar. Hamna-spiller til Skarp. Den unge forsvarspilleren Lina Jensen spilte 14 av 18 kamper for et Hamna-lag som overrasket og imponerte forrige sesong med å ta en 3.-plass i 3.-divisjon og har nå meldt overgang til Skarp.

12. januar. Bryan Fiabema (16) klar for Chelsea. Før jul ble det kjent at TIL og den engelske storklubben var enige om en avtale. Lørdag 11. januar var Fiabema og så Chelsea-Burnley på Stamford Bridge sammen med familiemedlemmer, før det ble offisielt dagen etter at han hadde blitt enig med Chelsea om en avtale.

11. januar. Fløya henter TIL-spiller. Ingrid Elise Ingebrigtsen spilte tre kamper for TIL i 2.-divisjon og seks kamper i 3.-divisjon for TIL 2 i 2019.

Hun spilte også flere kamper for TIL J16, J17 og J19 forrige sesong.

11. januar. Martin Myrhaug Hansen bekrefter at han er ferdig i Finnsnes. Myrhaug Hansen meldte overgang til Finnsnes fra Skarp for ett år siden, etter at sistnevnte rykket ned fra 3.-divisjon.

Myrhaug Hansen har trent litt med 4.-divisjonsklubbene Kvaløya, Krokelvdalen og Skarp den siste tiden, men skal også være aktuell for 3.-divisjonsklubben Skånland, som har vist interesse for kantspilleren tidligere.

FERDIG: Martin Myrhaug Hansen ser seg om etter ny klubb.

10. januar. Patrik Braathen aktuell for TUIL. Midtbanespilleren ga i desember beskjed om at det kun ble med den ene sesongen i Finnsnes. TUIL kan være et aktuelt steg videre for den sentrale midtbanespilleren, ifølge iTromsø.

Braathen utelukker heller ikke en overgang til gamleklubben Skarp, som spiller i 4.-divisjon.

10. januar. Håvard Fjellvang ny Skarp-trener. Gaute Helstrups tidligere høyre hånd i Tromsdalen er tilbake som fotballtrener etter at han onsdag kveld takket ja til en rolle som sidestilt trener med Vidar Haldorsen i 4.-divisjonsklubben Skarp.

– Skarp er en spennende klubb med et veldig fint anlegg og spennende ting på gang. Det er et forholdsvis ungt lag og jeg har savnet det å være på feltet, sier Håvard Fjellvang til iTromsø.

Aleksander Bjørnstad, som forrige sesong var trener sammen med Haldorsen, går over i en ny rolle som sportslig koordinator i klubben.

9. januar. To tidligere Fløya-spillere ferdig i Toppserie-klubb. Synnøve Hafnor, som spilte i Fløya i 2014 og 2015, er ferdig i Røa. Det samme er Guro Bell Pedersen, som var i Fløya i 2013 og 2014, samt i TUIL i 2015.

For Bell Pedersens del, så er planen å ta en pause fra fotballen. Begge to har slitt med skader den siste tiden.

9. januar. Grunnvoll gir seg i Finnsnes – aktuell for TUIL. Som både Julian og Thomas Aloyseus, er spissen Vebjørn Grunnvoll ferdig i Finnsnes etter at det ble slutt på proffkontrakter i klubben, melder Nordlys.

Ifølge samme kilde skal Grunnvoll være interessert i spissen som scoret 20 mål på 22 kamper i fjor i tredjedivisjon.

9. januar. Til Fløya fra TIL. Ingrid Elise Ingebrigtsen har meldt overgang til Fløya. Hun spilte tre kamper for førstelaget i andredivisjon i 2019, samt fem for TIL 2 i tredjedivisjon samme år. I tillegg hadde hun flere kamper på aldersbestemt nivå.

9. januar. Vibe på vei tilbake til TUIL. Ifølge Nordlys er Tobias Nygård Vibe på det nærmeste klar for en TUIL-retur etter han i 2019 spilte i finske HIFK i vårsesongen og høstsesongen i 2.-divisjonsklubben Alta IF.

Tobias Vibe nærmer seg TUIL-retur.

– Vi har snakket med Tobias, og det har vært veldig gode samtaler. Jeg oppfatter det sånn at Tobias vil spille for TUIL, og vi vil at Tobias skal spille for TUIL. Vi får se om vi får landet det i løpet av dagen eller morgendagen, sier sportslig leder Thomas Heide til Nordlys.

8. januar. Ny mann klar for Storelva. Gøran Larsen har meldt overgang fra Bremanger, som spilte i 4.-divisjon i Sogn og Fjordane forrige sesong. Larsen kan spille både midtbane og angrep.

8. januar. Reiser til London. Bryan Fiabema skal ifølge Nordlys reise over til den engelsek hovedstaden i løpet av de nærmeste dagene for å signere for Chelsea.

Ifølge Nordlys skal Jakob Maslø Dunsby (19), som spiller for Sandefjord, trene en uke med TIL i slutten av måneden.

7. januar. Ny trener klar for Skognes. Kim Larsen er tilbake som trener for klubben etter halvannet år etter at han ga seg i klubben, melder 5-.divisjonsklubben.

5. januar. FIL-duo på vei til TUIL

Alexander Samuelsen, som har trent Finnsnes de siste to sesongene, skal være på vei inn som erstatter for Svenn Martinsen Torneus, som ga seg som assistenttrener i Tromsdalen etter forrige sesong.

Thomas Aloyseus, som forrige sesong var spiller, fysioterapeut og fysisk trener for FIL, skal også være på vei til TUIL.

– Jeg kan bekrefte at vi er i dialog med begge to, forteller daglig leder i TUIL, Inge Takøy, til iTromsø søndag.

Han håper å i hvert fall få på plass en av de to i løpet av mandagen, men understreker at ingenting er klart før alt er signert.

– Så får vi se om vi får på plass den andre også, sier Takøy.

4. januar. TUIL-spiller ferdig i klubben. Ørjan Skallebø, som signerte for TUIL i august 2019 fra 3.-divisjonsklubben Skjervøy, har valgt å gå tilbake til gamleklubben. Det melder klubben.

Det skal være vanskeligheter med å kombinere jobb og trening med TUIL som er årsaken bak overgangen.

3. januar. Fra Fløya 2 til gamleklubben. Aleksander Braathen (17) meldte sommeren 2019 overgang til Fløya 2 etter å ha spilt aldersbestemt fotball og andrelagsfotball for Skarp tidligere i sesongen. Nå har den allsidige spilleren meldt overgang tilbake Skarp.

Aleksander er for øvrig sønn av Thorleif Braathen, som har vært trener for Fløya 2 de siste årene. Thorleif Braathen fikk også jobben som trener for Fløyas førstelag i desember, men trakk seg senere fra den stillingen.

2. januar. Fløya-spiller muntlig enig med TUIL. Peder Mæhle er ifølge Nordlys muntlig enig om en overgang, og regner med at det formelle straks er på plass.

27. desember. Trippelsignering for Fløya 3. Adrian Feka har meldt overgang fra TSI, som vant 6.-divisjon og rykket opp forrige sesong, til Fløya 3, som spiller i 6.-divisjon.

Også Ask Holstad, sist registrert med kamper for TIL 4 i 2015, og Lars Eduardo Strand Sørensen, som sist spilte for Beisfjord i 5.-divisjon i 2018, meldte overgang til Fløya 3 tidligere i desember.

21. desember. Blir lagkamerat med gamletreneren. Jonas Furøy har, som tidligere lagkamerat og spillende trener i Stakkevollan, Lars Petter Rotvold Nilsen, signert for 4.-divisjonsklubben Holmlia i Oslo melder klubben på Instagram.

Furøy har tidligere spilt for Finnsnes, Senja og Stakkevollan, før han siden sommeren 2018 har spilt for Finnsnes 2 i TITO-serien.

BLIR LAGKAMERATER IGJEN: Lars Petter Rotvold Nilsen og Jonas Furøy skal spille sammen nok en gang. Her fra da de møttes som motstandere mens Rotvold Nilsen var spillende trener for Stakkevollan og Furøy spilte for Finnsnes 2 våren 2019.

20. desember. Fiabema til Chelsea. Bryan Fiabema (16) har imponert på treningsopphold for Chelsea før jul og klubbene skal nå være enige om en overgang.

– Jeg tenker Chelsea er en toppklubb og kanskje en av de beste plassene man kunne dratt med tanke på akademiet, sa Fiabema til iTromsø før treningsoppholdet.

20. desember. Klar for Heerenveen. Runar Espejord har signert en avtale med den nederlandske Eredivisie-klubben på 2,5 år, ifølge klubbens hjemmeside.

Les også

TIL bekrefter overgangen: Her signerer Espejord kontrakten med Heerenveen

19. desember. Guro Pettersen blir utenlandsproff. 28-åringen, som har spilt for VIF de to siste sesongene, skal spille for den svenske toppklubben Piteå. Hun har signert en toårskontrakt.

– Jeg likte godt treneren og hele opplegget rundt. Jeg blir også heltidsproff, noe som også var en faktor for at jeg drar dit, sier Pettersen til iTromsø.

17. desember. Gudmund Kongshavn forlater TIL. Etter fem sesonger og 86 kamper for klubben, ble det tirsdag klart at keeperen har spilt sin siste kamp for TIL.

Les også

Kona havnet på sykehus samme dag som TIL-fremtiden ble avgjort: – Et hektisk døgn

15. desember. Tre til Skarp. Kantspiller Knut Mortensen kommer fra TUIL 2 i TITO-serien, Lukas Berntzen fra TILs breddeavdeling, mens Eskild Hansen Sørensen kommer fra 6.-divisjonsklubben Hamna. De er alle tiltenkt en rolle på Skarps juniorlag.

11. desember. Dan-Roger Roland forlater Fløya. Roland flytter til Oslo i januar grunnet etterutdanning.

– Jeg håper å finne en klubb der på et bra nivå. Det har vært en del klubber som har vist interesse siden slutten av sesongen, men jeg har ikke gått inn i dialog med noen, sier midtstopperen til iTromsø.

10. desember. Andreas Løvland kan få proffeventyr på Færøyene. Overfor iTromsø bekrefter agenten Remi Wulff at flere klubber er interesserte i TUIL-spilleren og «Løva» må svare i løpet av uka på tilbudet fra den færøyske klubben.

Samtidig har Løvland en drøm om å spille for TIL og håper de også kan vise interesse for ham.

6. desember. Klar for Fløya. Henriette Blomstereng (16) scoret 30 mål på 18 kamper for Hamna i 3.-divisjon og har meldt overgang til Fløya. Også lagvenninne på Hamna, Synne Helen Kvernberg, har meldt overgang til de hvite og grønne.

Henriette Blomstereng, til høyre, sammen med storesøster, trener og tidligere Fløya-spiller, Nathalie Blomstereng. Sistnevnte har nylig gitt seg som trener for Hamnas A-lag.

6. desember. Tilbake til Storelva etter et halvt år borte. Midtbanespiller Christian Olsen meldte overgang fra Storelva og til 6.-divisjonsklubben Skarven i sommer, men har nå meldt overgang tilbake til Storelva.

5. desember. Tidligere TIL- og Skarp-keeper til Holmlia. Felix Breivik, som har to kamper på benken for TIL i Eliteserien tilbake i 2009-sesongen, har signert for Oslo-klubben Holmlia, melder klubben på Instagram.

28. november. Allertsen inn i trenerteamet. Geir Allertsen (58) skal sammen med Jimmy Hansen og materialforvalter Alf Stavnesvik ha ansvar for Storelva den kommende sesongen. Allertsen har tidligere vært innom en rekke klubber og hadde også andre tilbud.

– Jeg takket nei til to andre jobber tidligere på høsten fordi jeg ikke følte det var noe for meg. Nå var det. Så tilfeldig kan det være noen ganger, sier Allertsen til iTromsø.

21. november. Fra Stakkevollan til Holmlia. Lars Petter Rotvold Nilsen, som var spillende trener for Stakkevollan i TITO-serien, flyttet sommeren 2019 sørover til Oslo. Nå har han signert for 4. divisjonsklubben Holmlia, melder klubben på Instagram.

Rotvold Nilsen ble for øvrig i sommer assistenttrener for LSKs G16-lag.

Å fortsette der har han takket nei til og skal fra og med neste sesong være assistent for Holmlias A-lag og hjelpe litt til rundt yngre lag.

Publisert: