Engelsk mesterskapsserie med plan om oppstart 13. juni

English Football League (EFL) har planer om å starte mesterskapsserien 13. juni, skriver avisen Independent. Dermed kan den være i gang før Premier League.

Stefan Johansen og hans Fulham kan være tilbake i kamp uken før Premier League kommer i gang igjen, ifølge ligaens planer for mesterskapsserien.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Manageres innvendinger mot planene om Premier League-start 12. juni gjør at eliteserien nå skal sikte seg inn mot 19. juni som oppstartsdato. Dermed kan kampene på nivå to være først ute når fotballen ruller igjen på engelsk jord.

Ifølge Independent ble det i samtaler mellom EFL og myndighetene skissert en oppkjøringsperiode på to til tre uker og gjenopptagelse av seriespill 13. juni.

Idrettsminister Oliver Dowden har betegnet samtalene med ulike fotballmyndigheter torsdag som «positive», og planene om start for mesterskapsserien skal være i ferd med å konkretiseres.

Avisen hevder at flertallet av klubbene i divisjonen støtter planene. Fortsatt gjenstår det å overbevise spillerne, noe som har vist seg å være en utfordring for Premier Leagues del. Samtaler om det ventes å føres kommende uke.

Akkurat som for Premier League vil det være av stor økonomisk betydning å fullføre sesongen.

Publisert:
  1. Championship

Mest lest akkurat nå

  1. For folk vil koke over fra livet og ned, og fryse seg i hjel fra livet og opp! Genialt konsept!

  2. Fortviler over kommunens nye krav: – Ikke gjennomtenkt

  3. Søppelet flyter i byen – heldigvis starter noen på jobb klokken 05.00 fordi vi ikke treffer bosspannene

  4. Tusenvis gikk i tog – her ser du bildene

  5. De russiske soldatene som dør, er unge og fattige

  6. Nye SUS: Må vurdere tomtesalg for å håndtere budsjettsprekk