Bryne-treneren gir seg, Sel kan overta

Jan Halvor Halvorsen har gitt beskjed om at han er ferdig i klubben etter sesongen. Assistent Even Sel er mulig arvtaker.

Jan Halvor Halvorsen har tidligere trent Byåsen, Start, Sogndal, GIF Sundsvall, Notodden, Bodø/Glimt og Fredrikstad. Nå kan hans assistent i Bryne, Even Sel,
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Halvorsen tok over jærlaget for tre sesonger siden og ledet Bryne til opprykk fra 2. divisjon i fjor.

Assistent Even Sel som ble kåret til årets unge trener i Norge samme år, har lang fartstid i klubben.

Ingen konkret beskjed til Sel

– Jeg har fått beskjed om jeg er ønsket med videre i Bryne, men ikke noe konkret, sier Sel til Aftenbladet.

– Jeg har heller ikke reflektert over rollen som hovedtrener, tilføyer 31-åringen.

På sin egen nettside opplyser Bryne FK at styret og daglig leder Lars Enevoldsen er i gang med å finne ny hovedtrener til klubben fra neste år.

Etter det Aftenbladet får opplyst, har Bryne sjekket kontraktssituasjonen til KFUMs trener Jørgen Isnes og Raufoss-trener Christian Johnsen. Begge er under kontrakt også kommende sesong.

58-åringen Jan Halvor Halvorsen fra Bamble var på utgående kontrakt og bestemte seg for en tid siden at han ikke fortsetter karrieren i Bryne.

Den rutinerte treneren sier til Bryne FKs nettsted at han har hatt kjekke år og at han har trivdes godt på Jæren.

Viktig kamp mot Start

– Bryne FK er veldig godt fornøyd med arbeidet som er gjort og satser på at vi klarer å holde oss i 1. divisjon, som er målsettingen for sesongen, skriver klubben i en pressemelding.

Bryne er inne i en dårlig stim og har tapt fire strake oppgjør i 1. divisjon. De har bare tatt ett poeng på de ni siste seriekampene. Laget ligger på nedrykkskvalik etter 18 kamper. Neste kamp er lørdag hjemme mot Start.

Publisert: