Liverpools manager: - Hvis eierne vil ha meg ut, så går jeg

Brendan Rodgers fikk verst tenkelige inngang til sommerferien.

Brendan Rodgers er langt nede etter 1-6-tapet i Stoke. Nå spørs det om eierne har tillit til manageren.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Ikke bare havnet Liverpool på en skuffende 6. plass i Premier League. De røde fra Merseyside ble i tillegg knust 6-1 av Stoke i søndagens serieavslutning. I siste hjemmekamp ble det tap mot Crystal Palace.

Klubblegenden Steven Gerrard fikk dermed en pinlig avskjed med klubben i sitt hjerte, og i tillegg ser det ut til at Liverpool mister sitt unge stortalent Raheem Sterling.

Liverpools manager Brendan Rodgers vet at presset er stort på ham, og sier at han vil forlate jobben dersom han ikke er ønsket av eierne.

— Jeg har alltid sagt at hvis eierne vil ha meg ut, så går jeg. Så enkelt er det, sier Rodgers til Sky Sports og flere andre engelske medier.

— Men jeg føler fortsatt at jeg har mye å tilføre klubben. Mye har skjedd dette året som har gjort jobben vanskelig, sier han videre.

Les også

Han skal hindre tidenes første Premier League-sesong uten nordmenn

Unnskyld til fansen

Rodgers og Liverpool var svært nær seriegullet forrige sesong, men så forsvant Luis Suarez til Barcelona. Inn kom blant annet Mario Balotelli som har vært en flopp.

Søndag toppet elendigheten seg. Stoke scoret fem mål før pause og sørget for et av tidenes største Liverpool-nederlag.

— Jeg har to unnskyldninger å komme med. Først vil jeg si unnskyld til supporterne, for dette var ikke i nærheten av godt nok. Den andre beklagelsen går til min sønn (Swindon-spiller Anton Rodgers). Jeg skulle egentlig se ham på Wembley i playoff-finalen, men jeg kan ikke reise herfra etter det som skjedde, sier Rodgers.

Forklarer Sterling-benkingen

De siste ukene har 20-åringen Raheem Sterling stjålet oppmerksomheten. Han nekter visstnok å signere ny kontrakt. Søndag var han plassert på benken.

— Det har skjedd mye de siste ukene, og jeg følte at andre spillere var bedre mentalt rustet til å spille, sier Rodgers.

Nordiren var tidligere manager i Watford, Reading og Swansea før han sommeren 2012 overtok Liverpool.

I 2013 endte det med 7. plass, før det ble seriesølv bak Manchester City i 2014. Denne sesongen endte Liverpool på 6. plass, hele 25 poeng bak gullaget Chelsea.

Publisert: