Liverpool-manageren: - Vi har tilbudt Sterling en utrolig avtale

Liverpool strekker seg langt for å beholde formspilleren.

BELØNNES: Raheem Sterling er blitt tilbudt ny kontrakt av Liverpool. 20-åringen har vært i storform den siste tiden.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Raheem Sterling (20) er tilbudt en utrolig Liverpool-avtale, bekrefter manager Brendan Rodgers.

Forhandlingene mellom spiller og klubb har pågått i lang tid, men en Sterling-forlengelse lar vente på seg. Ifølge Rodgers har Liverpool gitt den unge stjernen et svært lukrativt tilbud.

— Han er tilbudt en herlig og utrolig avtale for en ung spiller på 20 år som fortsatt er i utvikling. Han har gjort store framskritt de siste par årene, og han får nå belønning for det. Jeg håper hans representanter kan bli enig med klubben, sa Rodgers under en pressekonferansen mandag.

— Jeg vet at han er veldig fornøyd og ønsker å fortsette å jobbe som han har gjort. Han trives her, og det kan man også se i spillet hans. Dette dreier seg ikke om bare å gi en spiller det han krever. Jeg mener vi skal belønne våre beste talenter, de er en stor del av vår framtid. Jeg er trygg på at alt faller på plass ganske snart, la han.

Vikariert som spiss

Sterling har den siste tiden bekledd spissrollen i påvente av å få Daniel Sturridge i kampform etter et langt skadeavbrekk. 20-åringen står med fem ligamål så langt denne sesongen.

Rodgers håper også Jordon Ibe forlenger med Anfield-klubben. Den 19-årige kantspilleren fikk sin første Premier League-kamp fra start i lørdagens Merseyside-derby mot Everton.

Tirsdag tar Liverpool imot Tottenham til en viktig nøkkelkamp i jakten på Champions League-spill. De fire beste lagene i Premier League får sjansen i den gjeveste europacupen. Før kampen ligger Spurs på femteplass, fire poeng foran Liverpool. (©NTB)

Publisert: