Jeg håper ingen kaller dette for en revansje

SUPPORTERBLOGG: Det som ble vist mot Stabæk på Nadderud var en skam overfor supporterne.

VANT: Steinthor Thorsteinsson og Viking slo Ålgård. Her er islendingen i duell med Ezekiel Bala.
 • Tommy Nærland
Publisert: Publisert:
Tommy Nærland
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

De første rundene i cupen er alltid like sjarmerende. Det gjaldt også på Nye Ålgård stadion. Vi vant etter hvert komfortabelt 7-0 og gjennomførte kampen profesjonelt og greit.Selv med denne storseieren håper jeg virkelig ingen kaller dette noen form for revansje etter søndagens begredelige oppvisning. Vi snakker lett match, mot lille Ålgård, et lag fra 3. divisjon. Det er mot Rosenborg vi skal ta revansje.

Ynkelig og respektløst

Det som ble vist på Nadderud var en skam overfor oss supportere. Nå vil jeg se spillere som blør for drakta, gir 100 prosent i taklingene, løper og kjemper for hver ball og viser seg tilliten verdig en plass på laget i mitt hjerte.

Vi reiser land og strand for å følge laget i tykt og tynt, og da forventer vi i det minste at spillerne gir alt de har. Noen ganger er man ikke god nok selv om man gir alt, man er bare ikke bedre, men man har hvert fall prøvd, og da blir tapet også mer akseptert.

Det som ble vist mot Stabæk var ikke å gi alt. Det var ynkelig og respektløst ovenfor alle som er Viking supportere.

Når budskapet frem?

Den eneste som får godkjent av meg mot Stabæk er Kjell Jonevret, kun for hans aggresjon og sinne på benken etter 1-0-målet. Det viste en mann som bryr seg, en mann som vil, og en mann som brenner for dette laget.

Jakken sammen med snusen fløy bortover sidelinja, og aldri før har jeg sett han mer forbanna. Likevel stiller jeg meg spørsmålet: Når Kjell Jonevrets budskap inn til spillerne?

Jeg forventer et sultent, heltent og svært revansjelystent lag på lørdag som viser at de verdsetter oss supportere, og viser at vi har et lag vi kan tro på fremover.

Det er kun seier som teller

Ikke siden 2005 har vi slått Rosenborg i en tellende kamp. Og med situasjonen Viking har havnet i nå, er det kun seier som teller. Det er på tide å snu den negative trenden mot laget fra barteland.

Flere av kampene mot dem har føltes urettferdig ikke å vinne. Nå håper jeg endelig marginene og flaksen snur i vår retning. Dommertabber og filming har preget flere av kampene, la oss håpe vi slipper slikt på lørdag.

Vi i VikingHordene er i ferd med å fylle opp felt-F, hvor også du er hjertelig velkommen til å synge laget frem mot seier. Jeg håper Stavanger er klar for å vise at de bryr seg om laget, og fyller opp stadion sammen med oss.

Hjelper ikke å bue eller pipe

Kampen på lørdag vil avgjøre mye om vi kan se oppover eller nedover på tabellen i år. Men når det er sagt, det hjelper ikke guttene på banen noe som helst om stadion buer og piper. Eller i verste fall begynner å forlate setene sine og går hjem før kampen er slutt.

Husk at vi lå under 0-2 i 2005, før vi snudde til 3-2. Uansett hvordan kampen utvikler seg på lørdag håper jeg folk viser sin støtte, ikke sin utålmodighet og negativitet.

Det er nå de trenger oss, den 12. mann.

Sammen for byen, sammen for laget.

Les også

 1. Hele Norges Rosenborg

 2. Supporteren er blitt en melkeku man skal tyne mest mulig penger ut av

 3. Folket tror ikke på Viking lenger, de føler seg lurt

Publisert:
 1. Supporter
 2. Viking FK

Mest lest akkurat nå

 1. Anbefaler munnbind på buss og tog

 2. E39: Vogntog har satt seg fast - kø i området

 3. Dansk politi holder fortsatt på nordmannens bil

 4. Sykepleiere på akutten på SUS: – Pasienter må vente i mange timer på hjelp

 5. Isoler huset ditt - få støtte fra staten

 6. 128 nye smittetilfeller på Nord-Jæren siste døgnet