Har startet innsamlingsaksjon for å kjøpe Liverpool-stjerne

Macclesfield Town spiller utenfor ligasystemet, men prøver seg på nok en superstjerne.

NYTT MÅL: Macclesfield Town har fått mange til å dra på smilebånde med sine mange mediestunt. Nå er de i gang igjen. Nå vil klubben forsøke å hente Raheem Sterling.
 • Torgrim Gotland Bakke
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

I vinter gjennomførte de Deadline days beste forsøk på å hente en spiller da de forsøkte å lokke til seg Yaya Toure med en bursdagskake. Og tidligere i juni, lanserte de hjembyen som en kandidat til VM i fotball i 2026.

Nå er Macclesfield Town, som spiller i Conference (nivå fem) i det engelske ligasystemet, i gang igjen.

Denne gangen er det Raheem Sterling som er målet. Klubben har startet en innsamlingsaksjon på nettsiden crowdfounder.com for å få råd til å betale prislappen på £50 millioner på den misfornøyde Liverpoolspilleren.

— Alle i Macclesfield Town var strålende fornøyd da vi fikk høre at Liverpool, ifølge rapportene, hadde satt en prislapp på Raheem Sterling.

Stikk mot Liverpool

Grunnet kostnadene med klubbens forsøk på å sikre seg VM, ber de om hjelp til å samle sammen pengene, en drøy halv milliard norske kroner, for å hente landslagsspilleren.

— Selv om Sterling kanskje vil slite med å venne seg til det fysiske spillet i Vanarama National Leage, er teknikken hans ideell for divisjonen, skriver klubben på innsamlingssiden.

— Overgangen vil nok være et lite steg ned fra spill i Premier League, men Macclesfield Town kan garantere at Raheem vil slippe å måtte sitte på benken og se et 6-1-tap mot Stoke, skriver klubben.

- Har noen nummeret til Messi?

Dersom klubben mislykkes i å sikre seg "spilleren som kan hjelpe oss vinne Cheshire Cup neste sesong", har det en plan B.

— I det usannsynlige tilfellet at vi skulle bli utbydd av klubber som Manchester City, vil alle pengene som er samlet inn bli brukt på å forsøkte å hente en annen stjernespiss. Og når vi er inne på temaet, har noen nummeret til Lionel Messi?

Les også

 1. Fire norske kultheter får plass på Premier League-liste

 2. Arsenal siktet av FA

 3. Sjekk hvillke spillere som blir frigitt av Premier League-klubbene

 4. Mourinho brøt loven - mister lappen i seks måneder

Publisert:
 1. Engelsk fotball
 2. Raheem Sterling
 3. Liverpool FC

Mest lest akkurat nå

 1. Nord-Jæren: 119 nye smitte­tilfeller

 2. Viking dropper sesong­kort – innfører helt ny ordning

 3. Resultatene i stor fedme­studie over­rasker forskerne. Kjell Vidar Moland ble 65 kilo lettere

 4. Derfor vil de ikke vaksinere seg

 5. Dette bør du vite om «glattå»

 6. Manuell dirigering etter trafikkulykke