Storklubben raser på tabellen: Nå får ikke spillerne forlate treningsfeltet

— Vi må ha arbeidsro, sier trener Roberto Mancini.

Mauro Icardi og Inter sliter tungt om dagen. Nå tas ekstreme grep for å finne tilbake til storformen.
  • Sindre Trygsland
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Én seier på de siste syv kampene i serien har gjort at Inter har gått fra å være en seriøst tittelutfordrer i Italia, til å være langt bak topplagene Juventus og Napoli.

— Alt gikk bra frem til desember. Nå må vi finne formen igjen, sier Inter-trener Roberto Mancini, skriver svenske Aftonbladet.

For å få en best mulig oppladning til lørdagens oppgjør hjemme mot Sampdoria, har han derfor, sammen med resten av ledelsen, bestemt at spillerne skal samles - og bli på klubbens treningsfelt fra nå og frem til lørdagens kamp.

Roberto Mancini mener Inter trenger arbeidsro før det viktige møtet med Sampdoria.

— Vi trenger arbeidsro. Vi må fokusere og ikke bli forstyrret av noe, sier den italienske manageren.Ifølge den italienske storavisen Gazetta dello Sport, har flere spillere vist misnøye med avgjørelsen, men de måtte pent stille på klubbens treningsfelt onsdag, og bli der frem til møtet med Sampdoria.

Trener Roberto Mancini, med fortid i Manchester City, har fått kritikk for lagets svake resultater den siste tiden. Ni poeng er fangsten på de siste ni kampene i Serie A.

— Vi har fått fansens støtte hele tiden, men det er klart de blir skuffet i dårlige tider, sier den italienske manageren.

Hør den nye episoden av Aftenpodden Sport hvor du får høre hvordan det er å få grisejuling i Holmenkollen og hvor Lionel Messi kanskje rappet straffe-ideen sin fra:

Publisert:
  1. Italiensk fotball
  2. Serie A

Mest lest akkurat nå

  1. Advarer mot svært glatte veier

  2. A-krimsenteret med storaksjon mot budbilbransjen

  3. Fjerner populær gaveordning på kort varsel

  4. En Sirdal-familie på fire kan få 12.000 kroner til å dekke strømregningen

  5. Innkaller til hastemøte om høye strømpriser

  6. Over en halv million husstander mister TV2