Molde til Stjørdal to ganger på fire dager

2.-divisjonskamp søndag og cupkamp onsdag.

- Vi tar alle motstandere på alvor og ser dem i forkant, det gjorde vi også med KFK og Grorud. Men denne gangen skal vi ha ekstra god oversikt over hva vi møter, sier Ole Gunnar Solskjær.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Molde (rbnett): Molde-trenerne bør være godt forberedt før cupkampen borte mot Stjørdals-Blink kommende onsdag. Søndag spiller nemlig MFK 2.-divisjonskamp mot samme motstander på samme arena.

— Vi tar alle motstandere på alvor og ser dem i forkant, det gjorde vi også med KFK og Grorud. Men denne gangen skal vi ha ekstra god oversikt over hva vi møter. Daniel (Berg Hestad) og Thomas (Mork) skal få gi meg en grundig rapport, sier Ole Gunnar Solskjær om de to andrelagstrenerne som skal lede MFK på Nye Blinkbanen søndag.

Les også

Slik spilles den tredje cuprunden

— Vi må være til stede

Molde slapp med skrekken i forrige runde og tar ingenting på forskudd før 3. runde.

— I cupen er ingenting gitt på forhånd, det så vi mot Grorud. Jeg regner med vi møter et lag nå som er omtrent like bra. Derfor må vi være til stede når kampen starter, sier treneren.

Han har følgende melding til de som skal spille 2.-divisjonskamp søndag.

— Alle ungguttene som presterer bra i den kampen har en god mulighet til å bli med i troppen på onsdag. Det bør være en Fon gulrot for dem som har lyst til å spille for førstelaget, sier Ole Gunnar Solskjær.

Stjørdals-Blink har slått Strindheim 7-6 og Levanger 1-0 i cupen. I serien har laget seier mot Tynset og tap mot Elverum og Brumunddal.

Publisert: