Han erstattet Deila for halvannet år siden. Utrolige Celtic har fortsatt ikke tapt.

Manager Brendan Rodgers er en kjempesuksess i Skottland.

Brendan Rodgers har ennå til gode å tape en ligakamp med Celtic.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

4-0 seieren over St. Johnstone lørdag var Celtics 63 seriekamp uten tap. Dermed slo skottene sin egen 100 år gamle rekord.

Celtic er uslåelige i skotsk Premier League om dagen. Det har de vært siden mai 2016.

Da var det St. Johnstone som slo Celtic, men det sjuendeplasserte laget hadde ingen mulighet lørdag. Mål av Scott Sinclair, Oliver Ntcham, Moussa Dembélé og et selvmål ga 4-0 seier. Kristoffer Ajer satt på benken gjennom hele kampen for Celtic.

Borteseieren var sesongens niende seier av tolv mulige, og den 63 kampen uten tap i serien på rad.

Brendan Rodgers overtok sjefsstolen etter Ronny Deila sommeren 2016. Mannen med fortid i Chelsea, Swansea og Liverpool har vært en braksuksess i Skottland.

Les også

Ronaldo slo Messi igjen: Ble kåret til årets spiller av FIFA

Nummer tre i Europa

Celtic tapte for Bayern München i mesterligaen tidligere i uken, men i den skotske serien er de suverene. Foto: AP / NTB scanpix

Vi må helt tilbake til 1917 for å finne den samme rekken i britisk fotball. Mellom 1915 og 1917 gikk Celtic gjennom 62 seriekamper ubeseiret.

Nå er Brendan Rodgers lag nummer tre på listen på UEFAs liste over ubeseirede lag sammen med Sheriff Tiraspol fra Moldova.

Ironisk nok er Gibraltars Lincoln Red Imps som slo Celtic i den første kampen i kvalifiseringen til mesterligaen i fjor, på andreplass på listen med 88 kamper.

Rumenske Steaua Bucuresti er det laget som har gått gjennom flest kamper ubeseiret i seriesystemet i Europa, med 104 kamper på slutten av 80-tallet.

Celtic har fire poeng ned til Aberdeen på andreplass før de spiller senere lørdag.

Publisert: