Brendan Rodgers: - Gutten er veldig skuffet over å bli utvist, men det var ikke hans feil

Serieleder Celtic så rødt på julaften.

Callum McGregor ble utvist, men Celtic hadde få problemer med å finne.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Hamilton - Celtic 0–3:

En utvisning stoppet ikke Celtic, som på julaften slo Hamilton 3–0 på bortebane og forsvarte sin 14 poengs luke på tabelltopp i skotsk eliteserie.

Callum McGregor rakk å legge opp til Leigh Griffiths' ledermål før han helt i begynnelsen av 2. omgang ble sendt av banen med sitt annet gule kort.

Les også

Celtic økte forspranget

- Vi fikk en utfordring da vi for første gang denne sesongen måtte spille med ti mann, hvilket jeg synes var en fryktelig avgjørelse av dommeren, sa Celtic-manager Brendan Rodgers.

- Gutten er veldig skuffet over å bli utvist, men det var ikke hans feil.

Utvisningen stoppet ikke gjestene, som herjet med hjemmelaget foran 5003 tilskuere. Stuart Armstrong doblet ledelsen etter forarbeid av Moussa Dembélé, som selv fastsatte resultatet.

I Glasgow greide byrival Rangers å slite seg til 1-0-seier over Inverness med scoring av Martyn Waghorn foran 48.528 tilskuere. Dermed er avstanden mellom lagene fortsatt 14 poeng. Tabelltoer Rangers har imidlertid spilt en kamp mer.

Celtic-manager Brendan Rodgers så sitt lag vinne stort selv om det spilte med ti mann i en omgang julaften. Leigh Griffiths (til h.) scoret ett av målene.

- Vi hadde en dårlig dag hva kvaliteten på spillet angår, men det sier mye om laget at vi greier å vinne også på en slik dag, sa Rangers-manager Mark Warburton.

(©NTB)

Publisert: