Endelig var Singh tilbake på banen

Glad for gjennomført Molde-debut etter benkeslitingen i Feyenoord.

DEBUTEN: Harmeet Singh spilte de første 45 minuttene mot CSKA Moskva. Foto: ERIK BIRKELAND

 • Trond Hustad
  Trond Hustad
  Rbnett
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

MOLDE — CSKA MOSKVA 1-1

MARBELLA (Rbnett): Harmeet Singh likte det han så i sin første kamp for Molde. Nykommeren spilte første omgang i dagens 1-1-møte med CSKA Moskva, som nylig slo Strømsgodset 3-0 i Marbella.

— Det var morsomt å komme i gang. Formen er bra, og med noen kamper til i beina er jeg forhåpentligvis klar til seriestart. Men jeg skal være tålmodig og ta den tida jeg trenger, sier Sing til Rbnett.

Liker fotballen til Molde

Han har ikke spilt kamp siden Norge tapte 0-3 mot Polen i Abu Dhabi 18. januar. For Feyenoord var han sist gang på banen i en treningskamp mot spanske Getafe i juli i fjor.

— Jeg liker hvordan Molde spiller fotball. I dag møtte vi et godt lag, men vi ble likevel trygge med ballen etter hvert. Det er mye positivt å ta med seg, selv om vi selvsagt har en del ting å jobbe med fortsatt. Jeg håper i hvert fall på mye spilletid i år, og tror jeg kan tilføre laget noe bra, sier Harmeet Singh.

Molde fikk en stri tørn i første omgang mot et sterkt CSKA-lag med mange av klubbens førstevalg på banen. Etter pause klarte MFK å sette mer preg på kampen, og tok ledelsen da Agnaldo bredsidet inn 1-0 via et russisk bein etter 78 minutter. Men CSKA Moskva gikk rett i angrep og utlignet ved Bazelyuk Konstantin etter passivt forsvarsspill.

- Ikke ufortjent

Molde kom til noen gode muligheter etter pause, men russerne skapte de desidert største sjansene. I første omgang smalt det i stolpen, mens Ørjan Nyland holdt MFK inne i kampen med to fabelaktige redninger etter pause.

— Vi møtte et veldig godt lag og det gikk litt fort for oss i starten. Etter hvert jobbet vi oss inn og holdt litt mer tak i ballen. Derfor synes jeg ikke det var ufortjent at vi klarte uavgjort. Defensivt viste vi god struktur, bortsett fra at vi slapp inn et unødvendig mål rett etter vår egen scoring, sa trener Tor Ole Skullerud.

Publisert:
 1. Forsesong
 2. Molde FK
 3. CSKA Moskva

Mest lest akkurat nå

 1. FHI har aldri sett noen lignende: En overraskende effekt av omfattende smitteverntiltak

 2. Åtte smittet på skip i Stavanger

 3. Glatte veier i Sirdal - tre biler involvert i ulykke

 4. Under landslagets frokost tok treneren Thorstvedt til side. Han fryktet det verste. Så kom meldingen som sjokkerte 22-åringen.

 5. Smitte ved videregående skole

 6. Begge sjåførene fortsatt på sykehus